Charter Antalya - Paloma Oceana Resort, cu plecare din Iasi

Acest hotel de 5 stele este situat pe o plajă privată din orasul Side, la numai 8 km de orasul Manavgat. Proprietatea oferă o zonă de piscină amenajată cu tobogane și camere spațioase cu balcon și vedere panoramică.

Camerele hotelului Paloma Oceana Resort sunt decorate simplu și au baie cu uscător de păr, zonă de relaxare si TV prin satelit. Toate camerele oferă vedere la grădină sau la Marea Mediterană.

Restaurantul a la carte Ada are o terasă in aer liber la malul mării si servește fructe de mare proaspete. Restaurantul a la carte Safran servește mancăruri din bucătăria turcească și otomană.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj cu pietre la centrul spa sau pot juca biliard in sala de jocuri. Hotelul oferă 2 terenuri de tenis și WiFi gratuit in zonele publice. Activitățile de agrement disponibile in apropiere includ canotaj și windsurfing.

Paloma Oceana Resort se află la mai puțin de 5 km de Templul lui Apollo și muzeul din Side. Proprietatea pune la dispozitie o recepție deschisă nonstop și parcare publică gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Paloma Oceana Resort, Antalya, Turcia