Descriere CUPIDO BOUTIQUE HOTEL:
Hotelul este o afacere de familie si se afla la 20 de metri de promenada de la malul marii din Paguera, promenada pe care se afla o multime de baruri si restaurante. Hotelul este renovat recent in stil modern.

Localizare CUPIDO BOUTIQUE HOTEL: 
Hotelul este localizat la 50 de metri de plaja Palmira Beach din Paguera, in vestul insulei Mallorca. Aeroportul este la 25 de minute cu masina.

Dotari camere: 
Cupido Boutique Hotel are camerele decorate modern, dotate cu aer conditionat, telefon, seif, Wi-Fi gratuit, TV satelit,balcon. Unele dintre ele au baia deschisa spre camera.

Facilitati CUPIDO BOUTIQUE HOTEL: 
Hotelul dispune de aer conditionat in toate spatiile, lift, restaurant bufet care serveste mancaruri internationale, receptie, piscina, conexiune Wi-fi, bar cu terasa si snack-bar. De la receptie se pot inchiria biciclete sau masini.

Web:  www.boutiquehotelcupido.com

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Cupido Boutique Hotel, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate