Descriere: Hotel Elysium Boutique Hotel  este un refugiu de vara destinat exclusiv adultilor, care ofera o experienta de vacanta completa si rafinata datorita localizarii pe plaja si a peisajelor luxuriante.

Localizare: Resortul se afla la aproximativ 25 de km de aeroportul din Heraklion.

Plaja: Hotelul este amplasat direct pe plaja.

Dotari camere: Tipuri de camera: camera comfort garden view (are o suprafata de -22 m2; cu pat matrimonial sau 2 paturi; cu balcon sau terasa) executive cu vedere partiala la mare (are o suprafata de 20m2 cu terasa de 40m2), suita garden view ( camera pt max 4 adulti cu suprafata de 32m2), suita sea cu vedere la mare (camera pt 4 adulti cu suprafata de 35m2), maisonette cu vedere la gradina ( camera pt 2 adulti cu suprafata de 33m2 cu terasa de 20m2), executive maisonette outdoor jacuzzi (camera pt 2 adulti cu surpafata de 33m2, terasa de 20m2), comfort room cu piscina privata (camera pt 2 adulti cu suprafata de 22m2, terasa de 32m2), design room cu piscina privata (camera pt 2 adulti cu suprafata de 24m2, terasa de 40/50m2), luxury maisonette cu piscina privata (camera pt 2 adulti cu suprafata de 32m2, terasa de 31m2), elegance open plan suita cu vedere la gradina si piscina privata (camera pt 2 adulti cu suprafata de 34m2, terasa de 32m2), premie open plan suita cu piscina privata (camera pt 2 adulti cu suprafata de 33m2, terasa de 46m2), suita prezidentiala cu 2 piscine private (camerapt 6 adulti cu suprafata 97m2, terasa 110 m2). Toate camerele sunt dotate masina de pregatit cafea, televizor smart, uscator de par. aer conditionat, mini bar cu apa si soft drinks (in unele camere contra cost), seif, terasa, baie cu dus/vana.

Facilitati hotel: lobby bar, restaurant principal, restaurant a'la carte, room service, piscina exterioara, sala de conferinta, centru spa, camera yoga/pilates, magazine, plaja, receptie 24 de ore, check in/out express, tratamente de masaj (contra cost), doctor (contra cost), wi-fi in tot hotelel inclusiv camere, room service.

Web: https://www.elysium-beach.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - HERAKLION 2022 Timisoara - Heraklion; Taxele de aeroport; Avion HERAKLION - TIMISOARA 2022 Heraklion - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Elysium Boutique Hotel - Adults Only +16 (Analipsi), Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate