Amplasare

Acest hotel se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Gouves.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă un joc de darts, un spa, o saună și o baie de aburi, și biliard și terapii prin masaj contra cost. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Diogenis Blue Palace, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate