Târg de Crăciun Salzburg-Viena

3
 
Transport
Perioada 27.11.2021-30.11.2021
Ofertă specială
de la
 
210
persoană/pachet

Magia Târgurilor de Crăciun

SALZBURG-VIENA

Transport autocar, plecare în data de 27.11.2021

 Program 

Ziua 1 (27.11.2021, Sâmbată).Plecare dis-de-dimineață din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 02:00-03:00, (cu oprire în Oradea în jurul orei 05:30-06:00sosire în Salzburg după-masă în “orașul muzicii.Începem să explorăm “orașul lui Mozart”, și începem cu artera Getreidegasse, observăm casa cu nr.9, unde s-a nascut Mozart, apoi vedem Sporer, un magazin de băuturi spirtoase care datează din anul 1903, tur pietonal la Palatul și Gradinile Mirabell. Cazare la hotel de 3* în Salzburg.

 

Ziua 2: (28.11.2021,Duminică) Mic dejun. Dis-de -dimineață, pornim spre idilicul oras Hallstat, cu peisaje desprinse din poveste, unde facem o oprire pentru a ne delecta cu frumoasele peisaje ale lacului de munte Hallstätter See, unde vom avea posibilitatea să ne facem cele mai frumoase poze, la cunoscutul Photo Point. Ne plimbam prin Marktplatz, unde vom observa cafenelele locale, casele tradiționale. Mai facem o poză perfectă și ne intoarcem la Salzburg. După-masă, vizităm Fortăreața Hohenzalsburg, pret bilet de intrare 12,80/15.90 euro/pers. Timp liber. Seara cazare la același hotel. 

 

Ziua 3 (29.11.2021, Luni) Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la “Orașul Muzicii” și ne îndreptăm spre Viena, unde vom face un tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse. Tur pietonal începând cu Clădirea Primăriei care are aspectul unui castel gotic, Clădirea Parlamentulu, Maria Theresien Platz (Piața Mariei Tereza) care este înconjurată pe de-o parte de Muzeul de Arta și este vis-a-vis de clădirea Muzeului de Istorie NaturalăUrmează complexul Palatului Hofburg – reședința de iarnă a Casei de Habsburg. Se continuă vizita cu Biserica Augustinilor, Biserica Sf Petru, strada Graben, Monumentul Ciumei, Piața și Domul Sf Ștefan. Seara cazare la hotel de 3* in zona Viena. 

 

Ziua 4 (30.11.2021, Marți). Mic-dejun. După servirea micului dejun, pornim spre Palatul Schonnbrunn, vizită și plimbare în grădinile palatului și la Glorieta. Se poate vizita și în interior, preț 18 euro/persoană (turul imperial). Pornim spre casă, ajungem seara târziu, în funcție de trafic.

Tarife

Adult- 210 Euro/persoană/loc în cameră dublă sau triplă

Supliment single: 60 euro
Reducere copil <12 ani cazat în cameră cu 2 adulți: 20 euro

Tariful include : 

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
- 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* în Salzburg, 1 noapte cazare cu mic-dejun în Viena
- Ghid însoțitor

Tariful nu include:
Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite
- Asigurare medicală și storno
Alte cheltuieli care se nu regăsesc la servicii incluse.

 

ACTE NECESARE

- carte de identitate sau pașaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe:https://www.mae.ro/travel-conditions/3670

Penalizari in caz de renuntare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate     

 

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativtest antigendovada vaccinării împotriva Covid-19dovada că persoana a fost deja infectată cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autoritățideclarații de sanatate etc).  Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi:  purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior, etc)
De asemenea, autoritățile romane pot impune reguli la întoarcerea în țară a pasagerilo
r.

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

 *Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscrisi. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința călătorii  nu mai târziu de 7 zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii