Târg de Crăciun Praga-Bratislava

3
 
Transport
Perioada 10.12.2021-12.12.2021
Ofertă specială
de la
 
150
persoană/pachet

Magia Târgurilor de Crăciun

PRAGA -BRATISLAVA
Transport autocar, plecare în data de 10.12.2021

Program

Ziua 1: (10.12.2021, Vineri) Plecare dis-de-dimineață din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 02:00-03:00 (cu oprire în Oradea în jurul orei 05:30-06:00) sosire în Praga după-masa). După ce am ajuns, se vizitează Orașul Vechi, începând cu Rudolfinum-clădirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primărie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiunea celor 12 apostoli, Turnul Pulberăriei și frumoasa clădire a Casei Municipale.
Cazare la hotel de 3* în Praga.

 

Ziua 2: (11.12.2021, Sâmbătă) Mic dejun. După micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa și ne începem turul cu Palatul Cernin, Mănăstirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atracții ale complexului Castelului - Palatul Regal cu gărzile regale, curțile palatului și impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.

După ce am vizitat Castelul, coborâm pe celebra strada Nerudova și vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi -Catedrala Sf.Nicolae, apoi ajungem la Podul Carol. Timp liber. După-masa, facem o scurtă plimbare prin Orașul Nou, unde vom vedea numeroasele palate și magazine aflate în Piata Wenceslass.

Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Străduța Aurarilor - aproximativ 12 euro/persoană.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox. 12 euro/pers (cca 45 de minute). 
Seara cazare la același hotel.

 

Ziua 3 (12.12.2021, Duminică) Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmăm drumul Încoronării până în Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai îngustă casă din lume, Vechea Primărie și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava. Timp liber pentru Târgul de Crăciun și masă, după care pornim spre casă.

Sosire în România în cursul nopții, în funcție de trafic, formalitățiile vamale și respectarea itinerariului!

Tarife

Adult- 150 Euro/persoană/loc în cameră dublă sau triplă

Supliment single: 50 euro
Reducere copil <12 ani cazat în cameră cu 2 adulți: 20 euro

Tariful include :

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
- 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Praga
- Ghid însoțitor

Tariful nu include:
Taxa de oras (aprox 1 euro/pers/noapte)
Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite
- Asigurare medicală și storno
Alte cheltuieli care nu se regăsesc la servicii incluse

 

ACTE NECESARE

- carte de identitate sau pașaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/node/51905

Penalizari in caz de renuntare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate     

 

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativtest antigendovada vaccinării împotriva Covid-19dovada că persoana a fost deja infectată cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autoritățideclarații de sanatate etc).  Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi:  purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior, etc)
De asemenea, autoritățile romane pot impune reguli la întoarcerea în țară a pasagerilo
r.

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

 *Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscrisi. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința călătorii  nu mai târziu de 7 zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii