Târg de Crăciun Cracovia

3
 
Transport
Perioada 03.12.2021-05.12.2021
Ofertă specială
de la
 
140
persoană/pachet

Magia Târgurilor de Crăciun

CRACOVIA
Transport autocar, plecare în data de 03.12.2021

PROGRAM

Ziua 1 (03.12.2021, Vineri) Plecare din Cluj-Napoca dis-de-dimineață(cu o mică oprire și prin Oradea), ajungem în Cracovia după-masa și ne începem vizita în Piața Centrală a Cracoviei (Rynek Glowny) care este cea mai mare piață medievală din Europa.Observăm Biserica Sf Maria – emblema religioasă din centrul istoric al orașului, Sukkenice – Hala de Postavuri, Monumentul Adam Mikiewicz, fortificațiile medievale (Barbicanul, Poarta Florian). Cazare în Cracovia la hotel de 3*.

Ziua 2. (04.12.2021, Sâmbăta) Mic-dejun. Pornim spre spre Mina de Sare Wieliczka, una dintre cele mai vechi și mai spectaculoase, deseori supranumită “Palatul de Sare al Poloniei”. Ne întoarcem în Cracovia, unde vizităm Castelul Wawel – reșendinta regilor polonezi. Plimbare prin Cartierul Evreiesc și apoi timp liber pentru participarea la Târgul de Crăciun din Piata Rynek Glowny.
Cazare la acelasi hotel în Cracovia.
 

Ziua 3. (05.12.2021, Duminică) Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la Cracovia și ne îndreptăm spre Zakopane, frumoasa stațiune din Munții Tatra și, totodată, ținutul tradițional al Goralilor. Plimbare și shopping pe renumita strada Krupowki, urcăm cu funicularul pe dealul Gubalowka și admirăm priveliștea. Pornim spre casă, unde ajungem noaptea târziu, spre dimineața, în funcție de trafic, formalitățile vamale și respectarea itinerariului !

Tarife

Adult- 140 Euro/persoană/loc în cameră dublă sau triplă

Supliment single: 35 euro
Reducere copil <12 ani cazat în cameră cu 2 adulți: 20 euro

Tariful include : 

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
- 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3*în Cracovia
- Ghid însoțitor

Tariful nu include :

-Taxe de intrare la obiectivele turistice

-Excursia opțională la Mina de Sare Wieliczka22 Euro/persoană (se achită la inscriere).
-Biletul pentru funicular în Zakopane: aproximativ 5 Euro/persoană (se achită la fața locului)

-Asigurarea medicală și storno

-Cheltuieli personale

ACTE NECESARE

- carte de identitate sau pașaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe:https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

Penalizari in caz de renuntare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate     

 

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativtest antigendovada vaccinării împotriva Covid-19dovada că persoana a fost deja infectată cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autoritățideclarații de sanatate etc).  Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi:  purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior, etc)
De asemenea, autoritățile romane pot impune reguli la întoarcerea în țară a pasagerilo
r.

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

 *Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscrisi. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința călătorii  nu mai târziu de 7 zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii