Soare-n Maramureș

Paște tradițional în Maramureș

3
 
Transport
Perioada 30.04-03.05.2021
Ofertă specială
de la
 
67081
cameră dublă/3nopți/2adulți

Situată in Budești, Maramureș aceasta pensiune este o stare și în același timp o sursă – de bine, de autenticitate, de contopire a omului cu natura, un izvor de inspirație și revigorare spirituală.

Experiența unei vacante in pensiunea noastră, surprinde acele plăceri simple ale vieții, care încep odată cu ciripitul pasărilor, cu primele raze ale soarelui ce străbat prin ușa balconului si îmbracă chipuri in lumina, încălzindu-le. E mirosul ierbii proaspăt cosite, colbul adunat de-a lungul ulițelor satului luate la picior.

Locul de joacă pentru copii este construit de sătenii locului care la rândul lor au pus suflet ca și cum l-ar fi gândit  pentru copiii lor. Bucătăria exterioară  îmbină grătarul tradițional cu terasa ușor modernizată și adaptată la nivelul de lux al zilei de azi. Meniul nostru este variat, conține și mâncare naturală, siropuri și dulcețuri naturale și câte și câte alte produse dintr-o bucătărie tradițională. Cu siguranță mâncarea noastră nu e servită cu atâta grăsime și ulei ca pe vremuri, dar vă asigurăm de gustul și aroma mâncării care vor trezi în voi fie experiențe culinare noi, fie vechi de pe vremea când erați copii.

Viziunea acestui proiect este de a îmbina modernismul cu tradiția. Prin urmare, vă așteptăm să experimentați o bucatărie pe care noi o considerăm fină dar și tradițională de ale locului cu alte facilități de care veți dispune, astfel se va crea un echilibru armonios între trecut și prezent, iar impactul va fi deosebit. Din punctul de vedere al modernismului dispunem de o terasă vie și foarte frumoasă, piscină exterioară, bucătărie externă echipată corespunzător, un restaurant de interior intim și cochet, în care predomină lemnul. Toate lucrările au fost făcute de săatenii locului și au fost adaptate la vremurile de azi din multe puncte de vedere.

Pensiunea dispune de 4 camere duble si 4 camere family cu pat dublu si canapea extensibila pentru copii.

Tarife:

-3300 Ron  / 2 adulți  / cameră dublă/ sejur

- Copii 3-11 ani  -50% din pret / 830 ron sejur 

- Copii peste  12 ani :pret intreg / 1650 ron / sejur 

Pachetul include:

-          3 mese pe zi + Masa Festivă de Paște în 2 Mai

-          băuturi incluse: apă plată, afinată, horincă

-          Ne bucurăm de muzică bună cu ceterașii locului.

-          Facem foc de tabără în grădină

-          Acces la jacuzzi in funcție de disponibilitate, prin rezervare în prealabil maxim 2 ore/cameră.

-          Acces la ciubăr în funcție de disponibilitate, prin rezervare în prealabil maxim 2 ore/cameră.

Vă rugăm nu aduceți mâncare și produse din afara pensiunii. Bucătăresele noastre pricepute sunt dornice să vă servească cu bunătățile casei atât pe dumneavostră cât și pe copii. Tot ce trebuie să faceți este să cereți.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii