Resort Jaz Makadi Saraya Resort

Makadi Bay,Egipt

5
 
Transport
Perioada 25.03.2022-01.04.2022
Ofertă specială
de la
 
1580
cameră superioară/allinclusive/pachet/2adulti

Jaz Makadi Saraya Resort 5* se află la doar 400 de metri de plajă şi oferă camere cu balcon privat mobilat. Are piscine încălzite în aer liber. Oaspeții își pot petrece ziua pe terenul de golf magnific cu 18 găuri de la Makadi, unul dintre cele mai mari din regiune, care are un magazin Pro Shop complet aprovizionat.

Camerele de la Jaz Makadi Saraya au aer condiţionat, minibar, TV prin satelit şi baie privată.

Jaz Makadi Saraya oferă o varietate de restaurante à la carte şi tip bufet, care servesc preparate tradiţionale egiptene şi internaţionale.

Oaspeţii se pot răsfăţa cu serviciile centrului Mividaspa, care includ tratamente de revitalizare şi revigorare, masaje, saună, baie de aburi, programe de relaxare şi servicii de înfrumuseţare, disponibile la un cost suplimentar.

Ca alternativă, oaspeţii pot utiliza facilităţile de sporturi nautice, scufundări, snorkelling, canotaj, pescuit şi echitaţie, la un cost suplimentar. Oaspeţii se pot bucura de acestea în timp ce copiii se distrează la miniclub, serviciul de baby-sitting fiind oferit la un cost suplimentar.

Bazarul Makadi din apropiere are numeroase magazine, restaurante şi baruri. Pe plajă, oaspeţii pot practica diverse sporturi nautice. Jaz Makadi Saraya Resort se află la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, care are 50 de tobogane cu apă diferite, pentru distracția adulților și copiilor, disponibile la un cost suplimentar.

Tarife pachet LAST MINUTE!

Perioada 25.03.2022-01.04.2022

Camera superioară -1580 Euro/2 adulți

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199; 0754632586 - Palmeras Travel

Pachetul include:

- 7 nopți cazare cu All Inclusive

- bilet avion din Oradea

-taxe aeroport

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- asistență turistică

Pachetul nu include:

- taxa de viză=28 euro/persoană

- asigurare pachet storno sau medicală

*Toți pasagerii care călătoresc în Egipt trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de călătorie sau un certificat de vaccinare acreditat COVID-19, care să ateste faptul că au fost complet vaccinați cu 14 zile înainte de sosire. Certificatul trebuie să fie recunoscut de autoritățile sanitare din statul de proveniență și să includă un cod QR, fără ștergeri/modificări/adăugiri, și să fie prezentat pe suport de hârtie. Copiii cu vârsta de până la 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt.

**Toate bagajele de cală pe ruta Hurghada-Oradea trebuie înfoliate înainte de predarea la ghișeul de check-in.

***Cetăţenii români care călătoresc în Republica Arabă Egipt în scop turistic au nevoie de VIZĂ!!!

Documentul de călătorie utilizat (pașaport simplu sau pașaport simplu temporar) trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.

Viza turistică se poate obţine la aeroport, contravaloarea colantului de viză fiind achitată pe loc, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD,28 EURO.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii