Phoencia Blue View Resort

Olimp

4
 
Transport
Perioada începând cu data de 01.06.2022
Ofertă
de la
 
560
cameră dublă standard/mic dejun/min.5 nopți

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 *, și-a redeschis porțile în vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o nouă înfățișare și denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere își întâmpină acum oaspeții cu amenajări complet noi, cu interioare elegante și dotări specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joacă, plajă privată etc. 
În vara 2020 s-au dat în folosința corpurile Panoramic și Belvedere, urmând ca Amfiteatru să se alăture celor două, în vara 2021. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfășoară pe o suprafață de 47000 mp și are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspeții complexului beneficiază de plajă privată din fața complexului, străjuita de două diguri care formează un golf cu apă liniștită, 4 piscine (2 pentru adulți și 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spațiu verde și grădini amenajate, și o cafenea. 
Pentru copii este amenajată o piscină cu tobogan și mai multe spații și locuri de joacă. Ca și activități, cei mici sunt invitați la spectacole, ateliere de creație și alte activități distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispoziția oaspeților săi 214 camere, însumând un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru, care se va deschide în 2021, are un numar de 336 camere și apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscină.

 

Dotări generale:

769 camere duble și apartamente
Restaurante
Baruri
Piscine (4)
Locuri de joacă pentru copii
Plajă privată
Cafenea
Grădini
Parcare

Dotări camere:

Toate camerele au instalație individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, cană electrică, căani, pahare, lingurițe, uscător de păr, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu duș, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masă de călcat și fier de calcat.

Camerele duble standard (18,3 -19,6 mp) au în dotare un pat matrimonial și o canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 6-7 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți.

Camerele duble superioare (21,5-23 mp) sunt amenajate cu pat matrimonial și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 2,3,4 și au vedere la mare, balcon individual sau terasă comună cu șezlonguri. Pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Camerele family (26-28 mp) sunt formate dintr-un spațiu deschis, și sunt amenajate cu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajul 1 sau 3 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Apartamentele Sunbreeze (47 mp) cuprinde două spații deschise - o zonă de living și o zonă pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu dus și o terasă comună cu șezlonguri ce oferă vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda 2 adulți și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Apartamentele 2 dormitoare Sunshine (47 mp) au două zone pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin sau două paturi, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș și o terasă comună cu șezlonguri. Sunt situate la etajul 5 și au vedere spre mare. Pot acomoda 4 adulți și 4 copii (0-11 ani) sau 6 adulți.

Tarife începând de la 560 Euro/cameră standard cu vedere la mare-Amfiteatru,Panoramic sau Belvedere /mic dejun/minim 5 nopți!!!

La cerere se poate opta și pentru cazare cu Demipensiune sau ALLinclusive Light!

Prețurile diferă în funcție de perioada și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum