Pensiunea Skiland

Băișoara

3
 
Transport
PAȘTE 2022 22.04.2022-26.04.2022
Ofertă specială
de la
 
30497
persoană/pachet

O oază de liniște în mijlocul naturii, Pensiunea Skiland este situată în localitatea Stațiunea Muntele Băișorii, la doar 50 km de orașul Cluj Napoca. Aflată la o altitudine de 1450 m, oferă o priveliște deosebită spre Câmpia Transilvaniei și Cheile Turzii. Pe un cer senin, se pot vedea de pe culmile din apropiere, vârfurile munților Maramureș, Rodnei, Călimani și Făgăraș.

Îmbinând stilul rustic cu cel clasic, Pensiunea Skiland oferă confortul unui hotel de 4 stele, astfel fiind locația ideală pentru a vă petrece vacanțele, pentru a organiza petreceri, întâlniri de afaceri, traininguri sau team building, tabere sau excursii pentru copii, indiferent de sezon. 

Pentru servirea meselor, pensiunea Skiland pune la dispoziția clienților un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri și o terasă închisă și încălzită, cu vedere spre minunatele culmi din imprejurimi și o capacitate de 90 de locuri.

         Sala de jocuri a pensiunii  îi așteaptă pe copii dar și pe adulți la o partidă de tenis de masă, biliard, fotbal și hochei de masă, dartz, remy, șah, table, activity, sau pe cei mai mici la tobogan și trambulină.

        SPA-ul pensiunii oferă clienților momente de relaxare la saună, jacuzzi și piscină cu apă caldă.

        Pensiunea Skiland pune la dispoziția clientilor săi, 24 de spații de cazare cu o capacitate totală de 66 de locuri și anume:

          6 Camere duble dotate cu pat matrimonial. Băile sunt dotate cu uscător de păr, cabină de duș cu hidromasaj, produse de igienă și prosoape. Capacitate de cazare- 2 adulți și posibilitate de suplimentare cu încă un pat pentru copil.

        3 Camere de lux extrem de spațioase și confortabile, dispun de un pat matrimonial și o canapea extensibilă  pentru două persoane. Băile sunt dotate cu uscător de păr, cadă cu cabină de duș cu hidromasaj și saună, produse de igienă și prosoape. Toate camerele de lux au terasă proprie, spațioasă, cu masă și șezlonguri. Capacitate de cazare- 2 adulți cu 2 copii și posibilitate de suplimentare cu încă un pat pentru copil.

           12 Camere triple dotate cu un pat matrimonial și un pat de o persoană. Băile sunt dotate cu uscător de păr, cabină de duș simplă, produse de igienă și prosoape. Capacitate de cazare- 2 adulți cu un copil.

           3 Camere miniduble, dotate cu un pat matrimonial.  Camere sunt confort redus. Baia este dotată cu cabină dus, produse de igienă și prosoape. Capacitatea maximă de cazare este de 2 adulți.

        Toate camerele sunt dotate cu telefon, TV LCD cu satelit și internet wireless. Majoritatea camerelor au frigider și balcon sau terase spațioase.

    Check-in (cazarea) se face începând cu ora 14:00

   Check-out (eliberarea camerelor) se face până la ora 12:00

   Nu acceptăm animale de companie !

Pachet Paște 2022 - perioada 22.04.2022-26.04.2022(3 sau 4 nopți)

 

Cazare în cameră dublă: 1500 Ron/persoană/3 nopți sau 1800 Ron/persoană/4 nopți

Cazare în cameră triplă: 1500 Ron/persoană/3 nopți sau 1800 Ron/persoană/4 nopți

Cazare în cameră DE LUX: 1500 Ron/persoană/3 nopți sau 1800 Ron/persoană/4 nopți(doar pt familii cu 2 copii)

Pachetul conține:

- 3 sau 4 nopti de cazare cu Pensiune completă : mic dejun bufet suedez, prânz( supă/ciorbă, fel de bază cu garnitură și salată/la alegere între doua variante,apă) și cină ( fel de bază cu garnitură și salată, desert, apă la carafă, cafea, suc,vin de casă)

Duminică 24 Aprilie

Masa Festivă de după slujba de Înviere: ouă roșii, drob, șuncă fiartă, cozonac, pălincă, afinată și vin de casă.

Micul dejun –  bufet suedez

Prânz tradițional: gustare rece (ouă rosii, drob, șuncă fiartă, ruladă de carne, brânză, roșii, ceapă verde), ciorbă de miel sau ciorbă a la grec de pui, fel de bază cu garnitură și salată, cozonac, prăjituri, apă, suc, cafea, pălincă, afinată și vin de casă.

Cina festivă: antreu, două feluri de bază (friptură de miel și porc), garnitură, salată, fructe, prăjituri, băuturi alcoolice și răcoritoare (whisky, lichior, bere, pălinca, vin de casă, afinată, cafea, apa și sucuri);

Muzica  live!!

 

 Foc de tabară lângă o cană de vin fiert.

-acces gratuit la sala de jocuri( tenis și fotbal de masă, biliard , trambulină și multe altele)

-acces gratuit la centru SPA( Piscină, jacuzzi, saună și ciubăr)

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii