Pensiunea Septembrie

Eșelnița,Cazanele Dunării

3
 
Transport
Ofertă
de la
 
9352
cameră dublă/mic dejun/noapte

Pensiunea Septembrie este localizată  în Eșelnița, pe malul Dunării, la ieșirea din Cazanele mici și reprezintă locul ideal pentru familii cu copii și tineri ce își doresc să exploreze unul dintre cele mai frumoase peisaje din sudul României.

Sculptura chipului lui Decebal reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interes, aflat la doar 10 minute departare de pensiunea Septembrie, iar Cazanele Dunării nu trebuie ratate, fiind ușor accesibile turiștilor.

Oaspeții au acces gratuit la parcare.

Clasificat la categoria de 3 stele, Pensiunea Septembrie oferă cazare în 20 de camere spațioase și moderne, dintre care 18 camere duble și 2 apartamente alcătuite din două camere. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie cu duș, Tv, aer condiționat, balcon cu vedere spre Dunăre, minibar și uscător de păr. Restaurantul Pensiunii Septembrie cu specific tradițional românesc servește cele mai delicoase preparate din pește proaspăt.

Accesul la internet este gratuit în toată locația.

Suplimentar, Pensiunea Septembrie pune la dispoziție oaspeților o sală de conferințe, spațiu pentru pescuit, terasă, caiace, hidrobiciclete, bărcuțe cu vâsle, plimbări cu vaporaș în Cazanele Dunării, loc de joacă pentru copii.

Tarife de la 460 Ron/noapte/camera dubla/mic dejun inclus!

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii