Pensiunea Mustăciosul Dunării

Eșelnița

3
 
Transport
Ofertă
de la
 
4371
cameră dublă/noapte

 

Mustăciosul Dunării oferă camere cu aer condiționat în Eșelnița. Oaspeții beneficiază de piscină sezonieră, în aer liber, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Camerele pensiunii includ dulap. Toate camerele de la Mustăciosul Dunării au TV cu ecran plat, baie privată și balcon cu vedere la piscină.

Proprietatea oferă o terasă. Oaspeții de la Mustaciosul Dunarii pot practica activități în Eșelnița și în împrejurimi, precum pescuit.

Vila noastră nu deține restaurant, nu putem oferi niciun fel de masa, însă punem la dispozitia turiștilor o bucătărie comună, complet utilată (veselă, 2 plite, cuptor electric, cuptor cu microunde, 5 frigidere, mașină de spălat vase precum și 2 grătare, loc pt ceaun și cuptor exterior pe lemne. Se poate mânca atât in interiorul bucătărie unde sunt 2 mese de 6 persoane, cât și afara pe pontonul acoperit unde sunt 4 mese de 10 persoane.

Cafeaua este din partea noastră. 

De asemenea dispunem de o barcă de fibră cu vâsle, un caiac de agrement, piscina exterioara, șezlonguri, un baldachin, ponton acoperit pt servirea mesei si un ponton plutitor pt pescuit, toate acestea fiind incluse in pret. 

 

Tarife:

Perioada/An

2021

Cameră dublă

Apartament/6 persoane

Mai

215 Ron/noapte

480 Ron/noapte

Iunie

270 Ron/noapte

535 Ron/noapte

Iulie-August

320 Ron/noapte

650 Ron/noapte

Septembrie

270 Ron/noapte

535 Ron/noapte

Tarifele nu includ mic dejun!!!

Copiii peste 8 ani plătesc 50 lei/noapte/pat suplimenar, în limita disponibilității.

 

Nu se închiriază integral sau la grupuri mai mari de 6 persoane, deoarece nu sunt permise petreceri.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii