Pensiunea Mirabilandia

3
 
Transport
Ofertă speciala
de la
 
1829
persoană/noapte/loc în cam.dublă

Suntem mândri să spunem că odată cu inaugurarea pensiunii în 2008, proprietarii au încercat să ofere cele mai bune condiții clienților lor. Situată pe drumul principal E60, pensiunea Mirabilandia se bucură de o locație liniștită în județul Cluj, în centrul Transilvaniei.

Vă stă la dispoziție o capacitate de cazare de 42 locuri, împărțite în camere single, duble, triple sau apartament. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, TV, frigider și internet WI-FI.

Facilități oferite: piscină modernă în aer liber, saună uscată, jacuzzi acoperit, terasă cu sezlonguri și baldachine, loc de joacă pentru copii, teren de sport cu nocturnă multifuncțional (tenis/baschet/fotbal), spațiu barbeque și restaurant cu bar.

Capacitatea restaurantului este de 42 de locuri a la carte și 90 de locuri pentru evenimente.

Personlul încearcă să satisfacă poftele clienților cu un meniu ales cu grijă, de la mâncare tradițională românească, platouri țărănești, la specialități făcute la cuptor sau la ceaun. În cadrul barului vă puteți delecta cu vinuri de la cramele Oprișor și Panciu, băuturi spirtoase, cocktailuri și răcoritoare.

 

NOU!!!Săptămâna aceasta se deschide NOUL centru SPA al locației! Vă veți putea bucura de piscina acoperită, jacuzzi, saună uscată, dar și umedă. 🔝🔝

Tarife:

Cameră single       - 120 Ron/noapte (extrasezon)

                            - 150 Ron/noapte (sezon)

Cameră dublă        - 180 Ron/noapte (extrasezon)

                            - 230 Ron/noapte (sezon)

Cameră triplă         - 210 Ron/ noapte (extrasezon)

                             - 260 Ron/noapte(sezon)

Apartament            - 260 Ron/noapte (extrasezon)

                             - 300 Ron/noapte (sezon)

*pat suplimentar la cerere- 45 Ron/noapte

* Taifele de sezon sunt valabile în perioada 1 Mai - 15 Octombrie, iar cele de extrasezon în perioada 16 Octombrie - 30 Aprilie!!! 

    Tarifele includ mic dejun!

 

                        La cerere se pot forma PACHETE CU DEMIPENSIUNE SAU PENSIUNE COMPLETĂ!!!

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii