Dacii Liberi Resort&Spa

Petrova, Maramures

5
 
Transport
Perioada 23.12.2021-27.12.2021
Ofertă specială
de la
 
84172
cameră dublă economy/pachet

Dacii Liberi este una dintre cele mai reprezentative pensiuni din Maramureș, fiind situată în comuna Petrova.
Atenția pentru cele mai mici detalii în prelucrarea lemnului folosit, elementele de lemn masiv specific zonei, elementele de decor precum și așezarea clădirilor, spațiilor și a tuturor elementelor ce compun complexul fac din Dacii Liberi un loc pe care îl vei vizita ca pe un muzeu.
Clasificată la categoria de 5 stele, Pensiunea Dacii Liberi oferă cazare în camere duble, 2 apartamente și 1 suită.

Camerele duble: mobilierul din lemn masiv, alături de elementele de decor, spațiul cameral mai mare decât cel impus de standardul de cinci margarete, atenția la detalii și dotările camerelor vor contribui toate la experiența unică- Dacii Liberi. Camerele sunt dotate cu televizioare smart cu ecran plat, internet wireless de mare viteză, uscator de păr în băi, cele mai bune și alese cosmetice de baie, telefoane vintage pentru a comunica mai bine.

Cele 2 apartamente sunt gândite pentru un plus de confort. Terasă în aer liber, proprie fiecărui apartament, cu vedere spre deal, baia cu cadă cu hidromasaj, livingul spațios cu canapea și loc propriu de luat masa vor contribui la un sejur unic. Dormitoarele cu pat matrimonialș saltea Aloe Vera cu memorie vă vor oferi odihna necesară.
Apartamentul 11- un dormitor cu pat matrimonial și living cu canapea extensibilă (2 adulți și 2 copii)

Apartamentul 12- două dormitoare cu pat matrimonial și living cu canapea extensibiă (4 adulți și 2 copii)
Suita este compusă din trei camere cu hol comun și intrări comune din acest hol pentru cei ce călatoresc împreună și doresc să fie aproape. Dotările camerelor sunt identice cu celelalte dar intrarea comună face din aceste camere să fie diferite de celelalte.


Facilități:
Restaurantu
l are o capacitate de 200 persoane, terasa este construită în cel mai pur stil traditional, aducând aminte de bucătăriile de vară ale bunicilor. Cu elemente tradțional maramureșene îmbinate cu elemente arhaice, crama are un meniu care satisface atât pofta de tradițional cât și de rafinat.
În timpul liber, turiștii se pot relaxa la piscină, jacuzzi, cu un masaj la centrul SPA sau în salină.
Piscina oferă o vedere spectaculoasă către deal. Cu toate cele 4 laturi suprafețe- vitrare, te vei simți mereu în aer liber ,iar pentru a desăvârși această senzație, oferind confortul unei piscine acoperite, o latură întreagă se deschide. În zilele călduroase poți face plajă, te poți bucura în același timp de piscina în aer liber cât și acoperită.
Situat în salină, bazinul cu apă sarată reprezintă un punct important în cura de sănatate oferită de Salina Dacii Liberi. Apa provine din lacurile natural sărate de la Costui , apa ale cărei proprietăți curative sunt binecunoscute la nivel internațional.

Tarife Pachet Crăciun

-Cameră dublă economy= 4140 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Cameră dublă standard= 4256 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Cameră dublă superior= 4830 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Cameră dublă deluxe= 5176 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Apartament cu 1 dormitor= 9892 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Apartament cu 2 dormitoare= 14838 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

-Suită cu 3 camere= 12078 Ron/pachet 4 nopți/2adulți

Servicii incluse

- cazare 4 nopți cu pensiune completă

- cină festivă 

- pomana porcului

- plimbare cu sania

- acces la Spa

- colinde și obiceiuri de Crăciun

- ceterași, degustare de horincă

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii