Pensiunea Casa Marica

Băile Herculane

3
 
Transport
Ofertă specială
de la
 
5074
cameră dublă/mic dejun/noapte

Pensiunea Casa Marica Băile Herculane

Pensiunea Casa Marica se află în Băile Herculane, pe strada Zăvoiului, nr.15A, paralel cu centrul turistic al stațiunii, la doar 10 minute de mers pe jos de acesta și la doar 4 km de Gara Băile Herculane, într-o zonă liniștită, pe malul râului Cerna. De asemenea, pensiunea se află la poalele Platoului Coronini, loc de întrunire al taberelor yoga organizate în stațiunea Băile Herculane. Într-un cadru natural, înconjurată de peisajele montane ale Parcului Național Domogled-Valea Cernei, opțiunile de recreere sunt multiple: trasee turistice montane cu ghid turistic, rafting pe Cerna, echitație, cățărare, vizitarea cătunelor izolate, canyoning, băi termale, etc.

Pensiunea a fost inaugurată în luna iunie a anului 2021 și este încadrată la categoria de 3*. Dispune de parcare (locuri limitate), 8 camere spațioase (20-22 m²), dotate cu paturi matrimoniale, TV, cablu, wifi, minibar, uscator de păr. Toate camerele dispun de balcoane spațioase.

Pensiunea, are în dotare un restaurant cu o capacitate de 30 de persoane, bar de zi, dar și o terasă exterioară, cu o capacitate de 30 de persoane, și o piscină cu apă termală sulfuroasă (12 m²), piscină care, datorită temperaturii ridicate a apei este funcțională și iarna.

Pentru o diversitate cât mai mare a serviciilor oferite turiștilor noștri, colaborăm și cu maseuri profesioniști și centre de fizioterapie și recuperare.

Gratuit oferim oaspeților noștri următoarele servicii: – apel de trezire automat – asistență ticketing transport (aerian, feroviar, auto) – internet de mare viteză – servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente – primirea / transmiterea corespondenței

Contracost se oferă următoarele servicii: – curierat – doctor și dentist la cerere – servicii de masaj sau proceduri de fizioterapie la cerere – check-out întârziat – transport auto - ghid turistic local sau montan - excursii sau plimbări cu șalupa pe Dunăre la cerere.

 

 

PERIOADA

EXTRASEZON

02.01-31.04.2021/16.09-30.12.2021

SEZON

01.05-15.09.2021

Cameră  dublă

250 LEI/CAMERĂ/NOAPTE

350 LEI/CAMERĂ/NOAPTE

Cameră  single

200 LEI/CAMERĂ/NOAPTE

300 LEI/CAMERĂ/NOAPTE

 

***TARIFELE INCLUD  MIC DEJUN ȘI ACCES LA PISCINA CU APĂ TERMALĂ!!

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii