Pensiunea Belle-Mont

Remeți

4
 
Transport
Tarife
de la
 
9145
cameră dublă/noapte

Te afli în inima munților, înconjurat de o panoramă unică, ce se pictează natural de-a lungul Văii Daica. Un loc ce îți va rămâne mult timp în suflet, odată ce i-ai călcat pragul.

DORIM SĂ ÎȚI OFERIM

servicii de calitate, pentru ca fiecare revenire în Comuna Bulz, județul Bihor, să te readucă la noi, într-o atmosferă elegantă, intimă şi de bun gust.

Pensiunea noastră vă pune la dispoziție, 8 camere, dintre care 6 duble și 2 apartamente pentru un sejur de poveste. Eleganța, rafinamentul și profesionalismul serviciilor oferite garantează un sejur ireproșabil chiar și celor mai exigente gusturi. Distracția și relaxarea se vor îmbina perfect, seara la povești alături de cei dragi în jurul focului, cu ajutorul ciubărului, pentru cei necunoscători, acesta este un butoi plin cu apă în care te poți răcori, dar și cu ajutorul sălii de jocuri unde poți organiza fel și fel de competiții.

 RESTAURANT

În plus, datorită atenției pe care o acordăm alegerii cărnurilor, a condimentelor, dar și a legumelor pe care le procurăm din propria grădină, dar și a experienței bogate în bucătăria tradițională și internațională dispunem de Meniul Gospodarului de Luni-Joi, iar de Vineri-Duminică de un meniu gourmet menit să cucerească toate simțurile.

Gastronomia, sub semnătura lui Chef Cătălin Jernoiu, a dirijorului sinesteziei de arome, culori și gusturi reunite cu măiestrie, te poartă într-o călătorie multisenzorială prin arii geografice diferite. Aici prețuim calitatea ingredientelor locale și sezoniere din Remeti, explorate în cel mai artistic mod cu putință.  

Vei fi încântat pe deplin, iar la sfârșit, impregnată în toate simțurile, vei purta cu tine experiența completă a ceea ce înseamnă, un prânz sau o cină sub amprenta Belle-Mont. 

SPA 

Relaxarea și confortul vostru sunt prioritare pentru noi! Este și motivul pentru care, la 𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐞-𝐌𝐨𝐧𝐭, am amenajat o zonă de SPA! Reconfortantă și odihnitoare, ea vă ajută să vă deconectați de la agitația cotidiană! Este modul nostru de a vă face și mai frumoase zilele petrecute la noi! Piscina interioară este extrem de încăpătoare, iar temperatura apei este ideală. Avem de asemenea, special pentru voi, un jacuzzi în care vă promitem că relaxarea va fi deplină! Efectul calmant al apei calde și acțiunea de masaj vă ajută să vă eliberați de stresul acumulat! Am amenajat totodată și o saună uscată, de ale cărei efecte benefice vă puteți bucura în timpul sejurului la noi. Studii recente au arătat că sauna uscată îmbunătățește starea de sănătate. Aceleași avantaje le veți obține dacă veți folosi și sauna salină, recunoscută pentru efectele relaxante pe care le are asupra corpului și asupra psihicului fiecărei persoane!

TARIFE

Cameră dubla cu mic dejun inclus și acces SPA= 450 Ron/noapte/2 persoane

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii