Nemeth Resort Sovata

Paștele este sărbătoarea în care avem ocazia să ne reculegem, să ne regăsim pacea interioară și speranța. La Németh Resort veți găsi cadrul perfect pentru toate acestea, în mijlocul naturii, într-un ambient plăcut și confortabil și servicii de o înaltă calitate.

3
 
Transport
Perioada 29.04-03.05.2021
Ofertă specială
de la
 
11685
cameră dublă/noapte/demipensiune

Redefinim experiența ospitalității.

Misiunea noastră este să le oferim oaspeților noștri confortul și răsfățul la care visează, simțindu-se totodată ca acasă. Ne dorim ca, odată ce ne-ați trecut pragul, să pătrundeți într-o oază de relaxare și bună-dispoziție. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție întreg complexul nostru, așezat în mijlocul naturii, în Sovata - una din cele mai pitorești stațiuni balneoclimaterice din țară! Puteți alege din mai multe tipuri de camere, cu același nivel de confort, și puteți beneficia în voie de toate facilitățile pensiunii: piscină exterioară încălzită, saună, ciubăr cu apă sărată, sală salină, toate acestea amintindu-vă că vă aflați în Ținutul sării! În plus, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de programe turistice și de agrement pentru întreaga familie. Vă așteptăm la relaxare în natură, la Sovata!

Dotări generale:

Pensiunea dispune de 46 locuri de cazare, împărțite în 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente și 7 camere familiale, cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate. Camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipată, cu TV LCD, cu internet Wireless gratuit, cu terase, saltele comode Memory Foam, posibilități ideale pentru relaxare și odihnă. Living-ul pensiunii este spațios, cu panoramă, modern mobilat, televizor cu ecran mare LCD Smart, încălzire în pardoseală, iluminat cu efecte de lumini. Sala de mese are o capacitate de 50 de persoane și este folosită pentru a servi micul dejun și cina.

Tarife și detalii pachet


Perioada de valabilitate a ofertei: 29 aprilie – 3 mai 2021

Cameră cu pat matrimonial (QUEEN): 575 Ron /2  ADULȚI/noapte
Cameră Family (cvadruplă): 680 Ron/ 2 ADULȚI + 1 COPIL/noapte
Apartament:750 Ron/ 2 ADULȚI + 1 COPIL/noapte
Casă mobilă: 515 Ron /2 ADULȚI + 1 COPIL /noapte
Tarif adult 390 Ron/4 nopți
Tarif copil 290 Ron/4 nopți (sub 12 de ani)

Prețul include: cazare cu demipensiune, Welcome Drink, acces la SPA și Wellness, ciubăr cu apă sărată, jacuzzi, saună, cameră salină), parcare, internet, billiard, masă de fotbal,  biciclete.

Demipensiune:
– micul-dejun de 4 ori – tip bufet suedez
– cina de 2 ori (supă, fel principal, desert, apă plată/carbogazoasă).
– Sâmbătă 1 mai: grătar în curte (în funcție de vreme), cu bere la draft și limonadă, între orele 15:00-19:00 (inclus în preț)
– Duminică 2 mai: Masa festivă – gustare rece, supă, fel principal și desert, între orele 18:00-21:00
– Spa & Wellnes (piscină exterioară încălzită la 26°C, ciubăr cu apă sărată, jacuzzi, saună, cameră salină, parcare, biciclete)

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii