Nemeth Resort Sovata

Vă așteptăm să petrem impreună un Revelion de Vis!!

3
 
Transport
Perioada 29.12.2021-02.01.2022
Ofertă specială
de la
 
69662
cameră dublă/pachet 3 nopți/2 adulți

Redefinim experiența ospitalității.

Misiunea noastră este să le oferim oaspeților noștri confortul și răsfățul la care visează, simțindu-se totodată ca acasă. Ne dorim ca, odată ce ne-ați trecut pragul, să pătrundeți într-o oază de relaxare și bună-dispoziție. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție întreg complexul nostru, așezat în mijlocul naturii, în Sovata - una din cele mai pitorești stațiuni balneoclimaterice din țară! Puteți alege din mai multe tipuri de camere, cu același nivel de confort, și puteți beneficia în voie de toate facilitățile pensiunii: piscină exterioară încălzită, saună, ciubăr cu apă sărată, sală salină, toate acestea amintindu-vă că vă aflați în Ținutul sării! În plus, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de programe turistice și de agrement pentru întreaga familie. Vă așteptăm la relaxare în natură, la Sovata!

Dotări generale:

Pensiunea dispune de 46 locuri de cazare, împărțite în 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente și 7 camere familiale, cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate. Camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipată, cu TV LCD, cu internet Wireless gratuit, cu terase, saltele comode Memory Foam, posibilități ideale pentru relaxare și odihnă. Living-ul pensiunii este spațios, cu panoramă, modern mobilat, televizor cu ecran mare LCD Smart, încălzire în pardoseală, iluminat cu efecte de lumini. Sala de mese are o capacitate de 50 de persoane și este folosită pentru a servi micul dejun și cina.

Tarife și detalii pachet

Tarife Pachet Crăciun(29 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022).

Pachetul include cazare cu demipensiune (inclusiv masa festivă din noaptea de Revelion și brunch-ul de a doua zi) pentru perioada specificată.

Camere disponibile:

Camera dublă  matrimonial – Clădire A:

–    3900 Ron/2 persoane (2adulți)/4 nopți/cameră
–    3432 Ron/2 persoane (2adulți)/3 nopți/cameră

Camera family Clădire C,A:(pat matrimonial + 1 pat supraetajat)

–    4230 Ron/2 persoane (2adulți)/4 nopți
–    3723 Ron/2 persoane (2adulți)/3 nopți

Apartament – Clădire B: (1 camera cu pat matrimonial + living si bucatarie cu o canapea extensibila)

–    4990 Ron/2 persoane (2adulți)/4 nopți.
–    4392 Ron/2 persoane (2adul
ți)/3 nopți

Tarife pentru copii:

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 2 ani, cazarea este gratuită.
Pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, tariful de cazare și masă este de 350 Ron/3 nopți. (Valabil pentru toate tipurile de cameră.)
Pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, tariful de cazare și masă este de 600 Ron/3 nopți.
Pentru copiii între 12 și 16 ani, tariful de cazare și masă este de 850 lei/3 nopți. (Valabil pentru camerele familiale și apartamente)
Pentru persoane peste 16 ani, tariful de cazare și masă este de 1100 lei/3 nopți. (Valabil pentru apartament și cameră Family).

Pachetul include cazare cu demipensiune (inclusiv masa festivă din noaptea de Revelion și brunch-ul de a doua zi) pentru perioada specificată.

Servicii incluse:

Welcome drink

Mic dejun de tip bufet suedez

Cină de tip bufet suedez

Masă festivă pe data de 31 decembrie

(Cină): – gustare rece, gustare caldă, felul principal, desert

Open Bar la Revelion: tărie (pălincă locală, afinată, whisky, Jidvei vinars, Martini, vin alb/roșu/rose, bere, șampanie;

Băuturi non-alcoolice: sucuri naturale, sucuri carbogazoase (gama Coca-Cola), apă plată/minerală, cafea, ceai.

Nu va lipsi focul de tabără cu vin fiert

Cină festivă de Revelion cu solist – muzică live și foc de artificii.

Brunch pe 1 ianuarie

 

Acces la spa și wellness (ciubăr cu apă sărată, jacuzzi, saună, camera salină, halate de baie, sală de jocuri, parcare)Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii