Complex Nautic Sport&Luxury Club

Mamaia Nord

3
 
Transport
Perioada începând cu data de 26 Mai 2023
Ofertă specială
de la
 
330
cameră dublă economy/6 nopti/mic dejun/corp Nautic Sport

Nautic Sport & Luxury Club este situat intr-o locație liniștită și este dedicat vacanțelor petrecute împreună cu pretenii și familia. Aici te vei putea relaxa și bucura de un concediu minunat alături de cei dragi. Complexul s-a dezvoltat de-a lungul anilor luând în considerare dorințele clienților noștri. Capacitatea de cazare a crescut de la doar 18 camere, la aproape 70 camere și apartamentespațioase și ideale pentru familiile cu copii. Meniul restaurantului este diversificat, sunt incluse atât preparate în stil mediteranean, preparate din pește sau fructe de mare, cât și feluri speciale pentru cei mici. Vei putea savura gustul acestora admirând marea chiar de pe terasa restaurantului nostru. Pentru o sesiune de stat la soare, oferim tuturor clienților, cazați la noi, gratuitate la șezlonguri și umbrele pe plaja privată Nautic, amenajată pe o suprafață de peste 15 000mp, chiar în fața complexului.

Copiii se pot distra la locurile de joacă special create pentru ei, chiar lângă terasa restaurantului sau pe plajă. Iar piscina exterioară, pe langa zona pentru adulți, are o zonă dedicată pentru cei mici cu adâncime prietenoasă. De asemenea, în fiecare săptamână oferim program de animație cu personaje din desene animate, jocuri și concursuri!

Am creat și un spațiu interior distractiv, pentru a petrece timp de calitate împreună cu familia și prietenii. Aici vei putea juca biliard, darts, fussball, icehockey, board games sau video games.

Pentru ca vacanta ta să fie cu adevarat relaxantă, dispunem si de un centru SPA, ce oferă saună umedă, saună uscată, salină, dușuri emoționale, sală fitness și bineinteles salon pentru mult doritele sedințe de masaj.

Complexul nostru este alegerea ideală și pentru evenimente corporate si teambuilding-uri, sala de conferință spațioasă poate găzdui diferite prezentări și întâlniri de afaceri. În cazul în care compania ta este în căutarea unei locații unde poate beneficia de intimitate și exclusivitate, atunci Nautic Sport & Luxury Club este răspunsul. Oferim toate serviciile necesare pentru organizarea unui eveniment de succes la care toți participanții se vor simti bine, iar compania va beneficia de acest boost de energie.

Întreg personalul este mereu la dispoziția ta, pentru a-ți face vacanța cât mai frumoasă! Orice întrebare, solicitare sau nelămurire va fi deservită cu promptitudine și amabilitate.

Corpul Nautic Sport are in dotare:

Camere duble Economy fără balcon (20 mp)-pat dublu (140/200 cm), baie cu cadă sau duș.
Camere duble cu vedere la mare fără balcon (20 mp)- pat dublu (160/200 cm), baie cu duș.
Camere duble cu vedere la mare cu balcon - (25 mp)- pat dublu (160/200 cm), baie cu  duș, balcon cu mobilier.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, uscător de păr, seif, internet wireless gratuit, prosoape pentru plajă, televizor, telefon.

Corpul Nautic Luxury Club are in dotare:
Camere duble Twin economy fără balcon (22 mp)- aru în dotare 2 paturi Twin (se pot uni), baie cu duș, fotoliu extensibil, vedere spre curtea interioară.
Camere duble Standard cu balcon (28 mp)-  pat dublu (180/200 cm), baie cu duș, fotoliu extensibil, vedere spre curtea interioară, balcon cu mobilier.
Camere duble comfort cu vedere la gradina interioară, cu balcon (35 mp)- pat dublu (180/200 cm), baie cu  duș, balcon cu mobilier.
Camere duble cu vedere parțială la mare și balcon mic  (30 mp) - pat dublu (180/200 cm), baie cu  duș.
Camera dubla economy vedere la mare (parter, cu balcon)- pat dublu 180X200, baie proprie cu cabină de duș, balcon cu mobilier, vedere frontală la mare (30 mp); localizare la parter.
Camere duble cu vedere la mare și balcon (35 mp)- pat dublu (180/200 cm), baie cu  duș, balcon cu mobilier, vedere frontală la mare.
Camere family cu vedere la oraș,  fără balcon (40 mp)- pat dublu (180/200 cm), baie cu  duș, canapea extensibilă, vedere la oraș.
Camere family cu vedere parțială la mare, cu balcon mic  (40 mp)- pat dublu (180/200 cm), baie cu  duș, canapea extensibilă, balcon cu mobilier.
Apartament junior (60 mp)- situat la ultimul etaj, vedere parțială la mare, la primul nivel- living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare, baie cu duș, balcon mic, la nivelul doi- dormitor cu pat dublu (180/200 cm), balcon mic, baie cu duș.
Apartament Duplex modern (70 mp)-  situat la ultimul etaj, la primul nivel- living cu canapea extensibilă, baie cu duș, balcon cu mobilier, vedere frontală la mare, la nivelul doi -dormitor cu pat dublu (180/200 cm), balcon, baie cu duș.
Apartament Duplex Shabby Chic (70 mp)-  design Shabby Chic,  cu vedere frontală la mare, situat la ultimul etaj, la primul nivel- living cu canapea extensibilă, zona de relaxare,bar, baie cu duș, balcon, la nivelul doi - dormitor cu pat dublu (180/200 cm), baie cu cadă, balcon.
Apartament Duplex jacuzzi (70 mp)-  la primul nivel -living cu canapea extensibilă, balcon cu mobilier, baie cu dus, la nivelul superior- dormitor cu pat dublu (180/200 cm), baie proprie, cada jacuzzi cu vedere la mare, balcon, situat la ultimul etaj, vedere frontală la mare.
Apartament duplex King cu balcon (190 mp)-  dispune de vedere parțială la mare din living și un dormitor, la primul nivel- living cu canapea extensibilă, birou, baie cu duș, balcon cu mobilier, la nivelul doi - 2 dormitoare, fiecare cu pat dublu (180/200 cm), baie cu duș, unul dintre dormitoare dispune de balcon.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, uscător de păr, seif, internet wireless gratuit, prosoape pentru plajă, televizor, telefon

Tarife Sezon 2023

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

 

CORP NAUTIC SPORT (perioada 26 Mai-15 iunie 2023)

Cameră dubla Economy,fără balcon- 330 Euro/6 nopți

Camera dublă Sea View, fără balcon-350 Euro/6 nopți

Cameră dublă Sea View cu balcon-360 Euro/6 nopti

 

CORP NAUTIC LUXURY(perioada 26 Mai-15 iunie 2023)

Cameră dublă Twin Economy,fără balcon- 350 Euro/6 nopți

Camera dublă comfort(vedere spre ora/curte), cu balcon- 390 Euro/6 nopți

Cameră dublă Twin standard(vedere spre oras/curte), cu balcon-390 Euro/6 nopți

Cameră dublă/vedere parțială la mare, cu balcon mic-430 Euro/6 nopți

Cameră dublă Economy/SeaView(parter), cu balcon- 430 Euro/6 nopți

Cameră de familie(vedere spre oras/curte),fără balcon- 465 Euro/6 nopți

Cameră dublă/Seaview, cu balcon- 492 Euro/6 nopți

Cameră de familie/vedere parțială la mare,cu balcon-580 Euro/6 nopți

Apartament duplex Junior/vedere parțială mare,cu balcon mic- 605 Euro/6 nopți

Apartament duplex Modern/Shabby Chic, SeaView, cu balcon-694 Euro/6 nopți

Apartament duplex Jacuzzi/Seaview, cu balcon- 730 Euro/6 nopți

Apartament duplex King/vedere parțială la mare,cu balcon- 1070 Euro/6 nopți

Tarifele includ :

- cazare cu mic dejun, acces gratuit la plaja privată( 2 șezlonguri+1 umbrelă/cameră dublă), prosoape de plajă, acces la centru Spa, acces gratuit la GAME ROOM, acces la piscină, spațiu de joacă pentru copii.

Servicii opționale, contra cost:

-pat suplimentar

- prânz

- cină

- masaj și proceduri de tratament

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii