Lotus Therm Luxury&Spa

Băile Felix

5
 
Transport
Perioada 22.04.2022-25.04.2022
Ofertă specială
de la
 
88428
cameră dublă/pachet 3 nopți

Lotus Therm SPA & Luxury Resort

Relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune în unicul complex termal de 5 stele din România!!


Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaţiu dătător de vitalitate şi de echilibru.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi. Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café - modern şi ospitalier - este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.

Aquapark Felixarium – relaxarea și distracția se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârstă. 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru că intimitatea oaspetilor noștri este supremă. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.

Tehnologie de ultimă generație în recuperare – TECAR TERAPIA - În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.

Evenimente memorabile

Versatile și neconvenționale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort se adaptează cu ușurință unor evenimente diverse. Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri. Evenimente: conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri, aniversări.

Pregătiți pentru cele mai înalte așteptări

 

Fiecare moment petrecut în Salonul Ambra, restaurantul hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort, devine unul de referință pentru oaspeți sau pentru cei care decid să celebreze aici evenimente persoanale sau profesionale. Preparate culinare sunt pregătite cu pricepere de bucătari cu experiență certificate, în gastronomie. În câteva ore, transformăm Salonul Ambra potrivit celor mai exigente cerințe ale clienților. Capacitate: 180 locuri

Servicii și facilități, puse gratuit la dispoziția tuturor clienților noștri

Acces internet

Seif în cameră

Smart TV

Parcare

Acces Aquapark

Fitness Studio

Saună uscată

Saună umedă

Fântână de gheață

Cameră de gheață (GOLD Spa Aquapark Felixarium)

Teren de volei

Acordare de prim ajutor în caz de urgenţă

Informaţii privind mijloacele de transport şi comenzi taxi

Informaţii culturale şi rezervări

 

Servicii suplimentare cu taxă

Tratament balnear și Wellness&SPA

Închiriere masă Ping-Pong

Masaj

Închiriere jocuri (Remi, Șah, Table)

Tratamente Geriatrice

Săli de conferinţe și evenimente (3)

Cosmetică

Servicii de spălătorie și călcat

Manichiură-Pedichiură

Convorbiri telefonice interne şi internaţionale

Coafor

Transport aeroport

Magazin

 

 

Tarife Pachet Paște 2022(22.04.2022-25.04.2022)

Cameră dublă- 4356 Ron/pachet 3 nopți/2 adulți

Servicii incluse..

- 3 nopți cazare cu demipensiune

- Prânz festiv

- acces Aqua Pa-rk

- 1 terapie SPA/persoa.nă/sejur

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii