Hotel Victoria

Mamaia

3
 
Transport
Perioada începând cu data de 12.06.2023
Ofertă
de la
 
40663
cameră/mic dejun/min.5 nopți

Situat în inima stațiunii Mamaia, Victoria Resort reprezintă alegerea ideală pentru o vacanță fără griji alături de cei dragi.

Poziția privilegiată de care se bucură Victoria Resort vă permite să admirați atât marea, cât și lacul Siutghiol, din cele 327 camere duble și 10 apartamente.

În cadrul Victoria Resort regăsiți un restaurant unde puteți savura mâncăruri tradiționale românești, dar și preparate cu specific international. Fie că serviți micul dejun, prânzul sau cina, Restaurantul Victoria vă oferă un meniu diversificat, în regim bufet suedez.

Terasa cu vedere la mare reprezintă refugiul ideal într-o zi călduroasă de vară. Aici puteți lua masa a la carte, bucurându-vă totodată de briza răcoroasă a mării.

La barul din lobby, lângă recepția hotelului, puteți savura o băutură rafinată sau un cocktail răcoritor, în compania celor dragi. În serile de weekend, atmosfera relaxantă va fi completată de muzică piano bar.

La Victoria Resort, vă puteți bucura de una dintre cele mai generoase plaje private din stațiune, amenajată special pentru dumneavoastră. Plaja reunește în cei 6000 de metri pătrați peste 800 de șezloguri confortabile cu umbrele și măsuțe, terenuri de sport, loc de joacă pentru copii, cabine de schimb, duș.

Dacă aveți nevoie de o pauză de la valurile mării, vă propunem să vă adăpostiți de soare la Beach Bar-ul nostru, unde puteți servi contra cost o băutură revigorantă.

Copiii sunt, poate, cei mai încântați de vacanțele petrecute la mare. Pentru ei am amenajat mai multe spații de joacă, atât în interiorul hotelului, cât și în exterior. De asemenea, echipa de animație a hotelului este prezentă în fiecare zi pentru a asigura distracția micilor oaspeți. Pe durata zilei, copiii se pot bucura de cele mai amuzante concursuri si activități pe plajă. După amiază, distracția se mută în hotel, unde cei mici se vor juca alături de personaje îndrăgite din desene animate.

Tarife începând de la 2000 Ron/cameră dublă /mic dejun/minim 5 nopți!!!

La cerere se poate opta și pentru Demipensiune sau ALLinclusive!

Prețurile diferă în funcție de perioada și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii