Hotel Turquoise

Venus

4
 
Transport
Perioada Începând cu data de 01.06.2022
Ofertă specială
de la
 
23582
cameră dublă/mic dejun/min.5 nopți

Hotel Turquoise 4 * din Venus  (fostul Hotel Silvia) s-a redeschis publicului în vara 2015, după un lung proces de renovare și modernizare. Oferă acum oaspeților săi interioare moderne și dotările unui hotel de 4 stele.
Situat excelent, în sudul stațiunii, exact pe malul mării și în apropiere de celelalte hoteluri de lux din Venus, Hotel Turquoise poate fi alegerea ideală pentru cei care doresc petrecerea unei vacanțe liniștite și relaxante.
În plus, în apropierea hotelului, pe plajă, sunt amenajate izvoare minerale sulfuroase hipotermale, captate sub formă de dușuri, iar în sudul stațiunii există locuri special amenajate pentru tratamentele cu nămol și apă sulfuroasă.

Dotări Generale

- 100 camere duble, 6 camere family, 8 apartamente
- restaurant
- piscină pentru adulți și copii, bar la piscină
- sală de conferințe cu capacitate de 500 de persoane
- grădină amenajată
- loc de joacă pentru copii
- parcare

Facilități

All Inclusive

Piscină

Internet

Sala conferințe

Loc joacă

Parcare

Restaurant

Lift

Plajă privată

Aer condiționat

Balcon 

 

Camerele duble sunt renovate, au mobilier nou și sunt dotate cu televizor ,pat cu dimensiune 160/200 cm, minicanapea (80 cm lungime), minibar, seif, mochetă, uscător de păr, acces în cameră pe bază de cartelă, internet wireless, climă, balcon (inclusiv la parter). Toate camerele au vedere laterală la mare. Suprafața - 15.5 mp.
Camera Family - este formată din 2 camere duble comunicante, una dotată cu pat matrimonial și cealaltă cu paturi twin. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Toate camerele Family sunt situate la parter și au vedere laterală la mare. Suprafața 36 mp.
Apartamentul - este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living cu pat matrimonial sau canapea neextensibilă, iar repartizarea se face la recepție în momentul cazării(9 apartamente sunt cu 2 paturi matrimoniale și 1 apartament este cu canapea neextensibilă). Fiecare cameră dispune de 2 bai, una cu duș și cealaltă cu cadă, balcon, vedere frontală la mare. Suprafata 32 mp.

Tarife începând de la 1160 RON/cameră dublă /mic dejun/minim 5 nopți!!!

La cerere se poate opta și pentru cazare cu  ALL Inclusive !

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii