Hotel Spring Holiday

Neptun

3
 
Transport

Complex Spring Holiday 3*Neptun este o locație modernizată în anul 2020, care aparține grupului de hoteluri Phoenicia și Majestic. Format din fostele hoteluri Clabucet și Prahova, Spring Holiday își așteaptă oaspeții cu spații interioare complet renovate, cu mobilier nou și modern și o nouă înfățișare exterioară.
Spring Holiday este situat în centrul stațiunii Neptun, lângă restaurantul Spring Times și la 5 minute de mers pe jos de plajă.
Avand la dispoziție un teren de aproximativ 10.000 mp și o capacitate de cazare de 550 de camere, Spring Holiday este, în prezent, cel mai mare complex turistic din stațiunea Neptun. Serviciile de masă se asigură în cadrul Restaurantului Spring Time, situat în vecinătate. Pentru relaxare și băuturi, turiștii au la dispoziție și o terasă aparținând complexului.

Dotări generale

Camere duble și apartamente
Terasă
Restaurant
Parcare proprie(în limita locurilor disponibile
Plajă privată

Dotări camere

Toate camerele complexului sunt renovate integral în anul 2020.
Camerele duble au în dotare pat matrimonial/twin (repartizarea se face de catre Recepție, în momentul cazării), aer condiționat, televizor LCD, fotoliu extensibil, dressing, minibar, baie cu duș, balcon cu măsuța și două scaune. Suprafata 16 mp.
Apartamentele au în dotare dormitor cu pat matrimonial și living cu canapea extensibilă și chicinetă, aer condiționat, televizor LCD(și în dormitor și în living), dressing, minibar, baie cu duș, balcon cu măsuța și două scaune. Suprafata 32 mp.

 

 

Prețurile diferă în funcție de perioada și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii