Hotel Riviera

Mamaia

3
 
Transport
Perioada începând cu data de 01.06.2022
Ofertă
de la
 
30162
camera dubla/cu mic dejun/min.5 nopți

Situat în centrul stațiunii Mamaia, Hotel RIVIERA*** este cel mai înalt hotel de pe litoral având 14 etaje ridicate la numai 20 metri de plajă si o vedere panoramică deosebită asupra Mării Negre și a lacului Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat la interior în 2016 și realizat cu ultimele tehnici de confort, oaspeții care îi trec pragul experimentând un produs și servicii superioare standardului de trei stele.

Cu peste 520 locuri de cazare hotelul dispune de 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontal la mare și dotări superioare, 14 camere Studio VIP (incluzând o canapea extensibilă şi dotări superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare și 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial.

Camerele oferă gratuit WIFI, TV prin cablu, sistem automat de climatizare și balcon dotat cu măsuța și scaune. Băile proprii au în dotare cabine moderne de duș, uscător de păr și articole de toaletaă atent selecționate. Recepția hotelului functionează nonstop în timpul sezonului iar programul restaurantului-terasăa este 07:00 – 10:00 Mic Dejun si 12:00 – 00:00 A la carte. Pentru confortul oaspeților oferim cameră de bagaje și asistență în manipularea și depozitarea acestora.

Copiii sunt întotdeauna bineveniți la Riviera și vor fi fericiți în cele 2 locuri de joacă, unul în interior iar altul sub cerul liber, chiar lângă terasa hotelului. Părinții se pot bucura astfel de un prânz în familie sau de linistea unei seri perfecte la restaurantul Sago Urban Cuisine.

Fiind un hotel iubitor de animale de companie, permitem accesul la cazare patrupedelor de până la 20kg.

Tarife începând de la 1485 Ron/cameră dublă /mic dejun/minim 5 nopți!!!

Prețurile diferă în funcție de perioada aleasă și numărul de nopți!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii