Hotel Pirates Resort

Mamaia

3
 
Transport
Perioada începând din data de 12.06.2023
Ofertă
de la
 
29216
cameră dublă/mic dejun/min.5nopți

 

Hotel Pirates Resort Mamaia (fost Hotel Bicaz), reclasificat la 3 *, își întâmpină turiștii începând cu vara 2016 cu un nou nume și un nou concept, prietenos atât cu cei mici dar și cu cei mari, al unei vacanțe-aventură desfășurată la malul Mării Negre alături de pirați, comori și legendele lor.
Astfel, Hotel Pirates Resort a amenajat spații tematice în tot hotelul, un restaurant cu terasă în aer liber și nume sugestiv „Pirates Island”, mini-club de joacă pentru copii, toate întregite de spectacole de magie și iluzionism, seri cu muzica live, concursuri cu premii, petreceri dansante și alte surprize menite să creeze o atmosferă veselă și relaxantă.
Hotel Pirates Resort Mamaia este situat în nordul stațiunii, la doar 10 de metri de plajă și se învecinează cu hotelurile Vega, Apollo și Siret.
Construit perpendicular pe țărmul mării, oferă camere și apartamente cu vedere spre mare sau cu vedere spre parcare.
Pe lângă spațiile de cazare, Hotel Pirates Resort pune la dispoziția turiștilor un restaurant care servește preparate aparținând bucătăriei internaționale, o terasă în aer liber cu vedere la mare și înconjurată de spațiu verde, un bar și loc de joacă pentru copii.
Toate spațiile comune și camerele beneficiează de internet Wi-fi gratuit.

 

158 camere duble, 8 apartamente
Piscina pentru adulți și copii, cu apă încălzită
Restaurant „Pirates Island”
Internet WiFi
Terasă
Bar „Jack’s Bar”
Beach-bar
Camera bagaje
Parcare gratuită (112 locuri)
Mini-club și loc de joacă pentru copii „Parrot’s Land”

 

Camerele duble standard au băi cu duș, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, aer condiționat, mochetă, telefon internațional, geamuri termopan, uscător de par, balcon dotat cu mese și scaune din plastic, internet Wi-fi. 
Camerele duble superioare sunt complet renovate în 2018-2019 în aceeași tematică ca și camerele privilege (fiecare cameră reprezintă stilul membrilor echipajului de pirați: căpitan, navigator, tunar etc.). Camerele nu beneficiază de vedere la mare.
Apartamentele superioare sunt alcătuite din living dotat cu o canapea extensibilă, complet renovate în 2018-2019 în aceeași tematică ca și camerele privilege (fiecare cameră reprezintă stilul membrilor echipajului de pirați: căpitan, navigator, tunar etc.). Au aceleași dotări ca și camerele duble.
Camerele duble Privilege si Apartamentele Privilege sunt situate în corpul orientat către Hotelul Vega (cu vedere laterală la mare) la etajele 1,2 și 3, sunt complet renovate in 2017-2018, au un grad de confort ridicat și sunt tematice(fiecare cameră reprezintă stilul membrilor echipajului de pirați: căpitan, navigator, tunar etc.).
Camerele duble Bunk Bed sunt situate în corpul Blue la etajele 2 și 3, sunt complet renovate în 2019-2020, au în dotare un pat matrimonial și un pat suprapus destinat copiilor, sunt tematice (fiecare cameră reprezintă stilul membrilor echipajului de pirați: căpitan, navigator, tunar etc.)
 și se vor adresa familiilor cu copii (capacitate cameră 2 adulțti și 2 copii). Camerele nu beneficiază de vedere la mare.

 

 

Tarife începând de la 1437 Ron/cameră dublă  cu MIC DEJUN/minim 5 nopți!!!

Prețurile diferă în funcție de perioada aleasă și numărul de nopți!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii