Hotel Melodia

Venus

4
 
Transport
Perioada Începând cu 21.06.2022
Ofertă specială
de la
 
67805
cameră dublă/all inclusive/min.5nopți

Conceptul Hotel Melodia are în centrul său grija pentru confortul oaspeților noștri. Prețuim fiecare clipă pe care o petreci aici și ne dorim să rămâi cu cele mai frumoase amintiri, de fiecare dată. Paleta largă de facilități, specifică unui hotel de 4 stele – plajă privată, piscină generoasă, multiple activități pentru copii, programe artistice seară de seară – este completată de calitatea superioară a serviciilor.

 

Situat la granița dintre stațiunea Venus și Cap Aurora, Hotel Melodia a fost transformat integral, în 2012, dintr-un simplu hotel pe litoralul românesc într-o fermecătoare simfonie de vacanță. Are un design în deplină armonie cu serenitatea vacanțelor de vară și este înconjurat de 13.000 metri pătrați de vegetație impecabil întreținută. Hotel Melodia este la limita subtilă dintre tumultul unei stațiuni pline de viață și relaxarea unei vacanțe în natură, ca tu să poți experimenta tot ce este mai bun din ambele lumi.

Hotel Melodia dispune de 61 de camere twin, 42 de camere matrimoniale și 8 apartamente, cu facilități de top și servicii pe măsură. Toate camerele beneficiază de terase cu parasolar și mobilier, televizor de ultimă generație, seif și mobilier funcțional cu suficiente spații de depozitare. Băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk-în și uscător de păr, iar băile apartamentelor dispun și de cadă, și de cabină de duș. Internetul WI-FI este și el prezent în toate spațiile hotelului.

Restaurantul Melodia este una din cele mai frumoase locații din sudul litoralului. Meniul este un mix între bucătăria romanească și cea internațională. Cu un stil arhitectural minimalist, Restaurantul Melodia, are o capacitate de 250 de persoane și este perfect pentru evenimente de anvergură: cocktailuri, lansări de produse, prezentări, sesiuni de training.

Una dintre cele mai generoase piscine exterioare de pe litoralul românesc, piscină Hotel Melodia are o suprafața de peste 200mp, cu adâncime variabila, între 1,10-2,10 m. Piscină dispune și de o secțiune cu Jacuzzi. Sea Horse, barul de la piscină Hotel Melodia este locul perfect pentru un pool party. La cerința dumneavoastră, cină se poate organiza în jurul piscinei, petrecerea urmând să continue la barul Sea Horse.

Pe toată durata șederii tale la Hotel Melodia beneficiezi, gratuit și în limita locurilor disponibile, de plaja privată aflată la doar 150 m distanță. Este situată în golful stațiunii Venus, o zonă cu intrare lină în mare, potrivită pentru copii. Plaja este dotată cu șezlonguri confortabile, umbrele de soare generoase și măsuțe.

 

Când copiii sunt fericiți, părinții sunt fericiți și ei. Și ce poate face un copil mai fericit decât multă joacă și multă distracție? Kids Club Melodia este un spațiu dedicat exclusiv fericirii de a fi sau a redeveni copil, cu jocuri, sporturi și activități creative pentru toate vârstele. Dacă ți-e dor să colorezi, să te joci cu mașinuțele sau să construiești împreună cu cel mic, te invităm pe tărâmul magic al copilăriei, unde gazdele experimentate într-ale distracției sunt la dispoziția întregii tale familii. Acces gratuit.

Tarife începând de la 3335 Ron/cameră dublă cu all inclusive/ minim 5 nopți!

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii