Hotel Inter

Venus

5
 
Transport
Perioada în curs de actualizare pentru vara 2022

Hotel Inter Venus 5 * este amplasat în centrul stațiunii, pe malul mării, cu acces direct spre plajă. Modernizat și reclasificat la 5 stele în anul 2013, Hotel Inter Venus pune la dispoziția turiștilor camere și apartamente elegante și confortabile, dotate cu balcon, aer condiționat, telefon, televizor , internet și minibar. Datorită dispunerii perpendiculare pe țărmul mării, aproape toate camerele hotelului au vedere laterală spre mare.
Cele doua restaurante ale hotelului Inter oferă o gamă bogată de preparate aparținând bucatăriei internaționale și regionale. Restaurantul se continuă la exterior cu o terasă, care oferă o priveliște frumoasă spre mare. Pentru relaxare, hotel Inter dispune de un Centru Spa modern, prevăzut cu sală de fitness, sală de masaj și saună. La exterior, oaspeții hotelului au acces la piscina exterioară cu apă de mare și la plaja privată a hotelului, prevazută cu ponton plutitor. 
Piscina exterioară este alimentată cu apă sarată și este funcțională din mai până în septembrie. În jurul ei spațiul este amenajat cu șezlonguri și umbrele. Pe plaja privată sunt disponibile, pe lângă șezlonguri și umbrele, un beach bar și un foișor și diverse dotări pentru agrement: sky-jet, colac, banana, flyboard.
Hotel Inter este construit pe 5 nivele și este deservit de lifturi. 
Hotelul Inter oferă serviciile de masă în 2 restaurante: Restaurantul Inter și Restaurantul Inter Del Mar, cu două saloane de lux, ce continuă linia de arhitectură şi design a hotelului, îmbinând, totodată, specialităţi culinare tradiţionale şi internaţionale, preparate de bucătari experimentaţi, toate dublate de atenţia şi profesionalismul personalului. 
Pentru copii sunt amenajate două locuri de joacă, în exterior: locul de joacă pe plaja hotelului precum și un loc de joacă interior, Kindergarten, special amenajat cu mobilier pentru copii și jucării, unde se pot juca sub supravegherea personalului calificat. La cerere, se oferă baby cot gratuit și scaunel special pentru servit masa în restaurant.

Dotări generale:

69 camere duble, 10 camere family și 12 apartamente
Restaurant, bar, terasă
Centru SPA
Rampa acces persoane cu dizabilități, lift
Piscină exterioară cu apă de mare
Plajă privată cu ponton plutitor, Beach bar
Locuri de joacă pentru copii
Centru de conferințe
Internet wireless
Parcare (în limita disponibilității)

ÎN CURS DE ACTUALIZARE!!!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii