Hotel Favorit

Venus

3
 
Transportation
Perioada Începând cu data de 21.06.2022
Ofertă specială
de la
 
7726
cameră dublă/demipensiune/noapte

Hotel Favorit 3*** este situat la intrarea în stațiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 200 de metri de plajă. Hotelul a fost renovat în anul 2013, iar în prezent vă pune la dispoziție 150 de camere duble modernizate, prevăzute cu mobilier nou, aer condiționat, minifrigider și balcon. Lângă hotel, pe spațiul verde, este amenajat un loc de joacă pentru copii. Masa poate fi servită în sistem “a la carte” la restaurant Melodia, situat în cadrul hotelului Melodia de 4 *. Ca oaspeți ai restaurantului Melodia, aveți acces la locul de joacă pentru copii al hotelului de 4 stele. De asemenea, puteți lua parte la programele artistice care se desfășoară pe terasa hotelului Melodia, dar și la degustările de vin organizate săptamânal în restaurant.

Dotări generale
bar cu terasă
loc de joacă pentru copii
internet wireless
parcare gratuită în limita locurilor disponibile

Facilități

Acceptă animale

Loc joacă

Parcare

Lift

Aer condiționat

Balcon

Dotări camere

 

Camerele duble  au fost renovate în 2018 și sunt prevazute cu mobilier nou, aer condiționat, uși de acces noi, TV, cablu tv, frigider, balcon și baie proprie. Camerele pot avea pat matrimonial sau 2 paturi twin (90 cm lățime fiecare, se pot uni). Repartizarea se face la recepție în limita disponibilităților. Suprafața :18 m².

Tarife începând de la 380 Ron/cameră dublă cu demipensiune/noapte- pentru sejur de minim 5 nopți!

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii