Hotel Dana

Venus

4
 
Transport
Perioada Începând cu data de 11.06.2023
Ofertă specială
de la
 
21285
cameră dubla vila3*/mic dejun/min.5 nopți

Hotel Dana 4 stele este situat la 500 de metri de plajă și are o arhitectură diferită față de restul unităților de cazare din zonă, fiind alcătuit dintr-un corp principal și mai multe vile cu aspect mediteranean . Hotelul este înconjurat de o gradină botanică cu suprafața de 15000 mp, în care coexistă peste 200 de specii diferite de plante. În ceea ce privește facilitatile de cazare, Hotel Dana dispune de camere duble de 3***, camere duble de 4**** și apartamente, distribuite atât în corpul central, cât și în vile. Camerele și apartamentele au fost modernizate și reamnajate în 2021 și sunt dotate cu mobilier nou, aer condiționat, minibar, seif și televizor. Restaurantul Hotelului Dana are o terasă cu grădină și servește specialități românești. Complexul Dana mai dispune de piscină descoperită cu acces gratuit, locuri de joacă pentru copii ..

Dotari Generale

- 112 camere duble de 4 stele, camere duble 3 stele și apartamente
- 1 restaurant, scaune pentru bebelusi
- grădina botanică 15000 mp
- terasă
- 2 baruri
- piscina pentru adulți și piscină pentru copii în aer liber încalzită
- plajă privată
- loc de joacă pentru copii, grădină
- parcare păzită contra cost - 15 lei/zi
- internet wireless
- săli de conferință (45 și 180 de locuri)

Dotari Camere

Camere duble Hotel 4 stele sunt dotate cu : mobilier nou modern, aer condiționat, televizor LCD, minibar, seif, telefon, uscător de păr, baie cu cabină de duș, cosmetice hoteliere. Suprafața camera- între 23-28 mp.

Camere family - 3 cu balcon și 5 fără balcon- cuprind un spațiu deschis cu pat matrimonial și canapea extensibilă de 2 persoane. Dotări: aer condiționat, un televizor, minibar, seif, telefon, uscător de păr, baie cu cabină de duș, cosmetice hoteliere. Suprafața: camera+living 25-30 mp; baie între 3-3,5 mp.

Camere Duble Vila 3 stele sunt dotate cu balcon, aer condiționat , televizor,minibar, seif, telefon, uscător de păr, baie cu cabină de duș, cosmetice hoteliere. Suprafata: 16-19 mp.

Apartament standard Vila au în dotare un dormitor și living. Dotări: aer condiționat, living, televizor în fiecare cameră, minibar, seif, telefon, uscător de păr, baie cu cabină de duș, cosmetice hoteliere. Camera și livingul nu sunt despărțite.

Apartament 2 dormitoare Vila - sunt formate din 2 dormitoare. Dotări: aer condiționat și televizor in fiecare cameră, minibar, seif, telefon, uscător de păr, 1 baie cu cabină de duș, cosmetice hoteliere.

Tarife începând de la 1047 RON/cameră dublă vilă 3* /mic dejun/minim 5 nopți!!!

Prețurile diferă în funcție de perioada ,tipul de cameră și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii