Hotel Căprioara

Covasna

4
 
Transport
Perioada 22.04.2022-25.04.2022
Ofertă specială
de la
 
51235
cameră dublă/pachet 3 nopți

După modernizarea integrală, Hotel Căprioara 4*s-a redeschis începând cu data de 15 august 2016.
În urma unei investiții substanțiale, Hotel Căprioara 4*se prezintă pe piața turistică cu o înfățișare complet nouă a spațiilor de cazare și a celor destinate alimentației publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice. Hotel Căprioara este dispus pe 9 etaje, oferind o privelişte completă asupra oraşului Covasna şi a arcului carpati și oferă confort sporit în cele 263 locuri de cazare, respectiv în 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități si 4 apartamente.
Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie.7
Hotelul Căprioara 4* este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare și tratament din Stațiunea Covasna, stațiune de renume internațional, cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale utilizate în preventia şi tratamentul bolilor cardiovasculare.

În cadrul hotelului, Restaurantele Transilvania și Bucovina oferă oaspeţilor preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională și internațională, conferind totodată eleganţa și rafinament fiecărei mese servite.
Restaurantele sunt ideale atât pentru cine romantice sau în familie cât și pentru organizarea evenimentelor cu până la 130 de participanţi: nunţi, botezuri, cine festive, recepţii, petreceri.
Puteţi petrece clipe deosebite şi în cele două baruri ale hotelului, Bar Capri situat în lobby și Bar Panoramic, situat la etajul IX al hotelului. Aici puteţi savura cele mai delicate băuturi, ambientul prezentand un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare și socializare.

 

Centrul SPA & Wellness oferă turiștilor posibilitatea de a se relaxa în piscina noastră acoperită, jacuzzi interior, jacuzzi exterior, un jacuzzi exterior, 3 saune uscate, baie de aburi și o sală generoasă de fitness. Totodată turiștii pot beneficia de proceduri sau tratamente personalizate sau pachete standard, atât corporale (anticelulitice, antivergeturi, refacere), cât şi faciale în salonul Beauty Center Caprioara by Gerovital Equilibrium.

Tarif Pachet Paște perioada 22.04.2022-25.04.2022

 2520 Ron/cameră dublă/2 adulți

Servicii incluse

-3 nopți cazare cu pensiune completă(mic dejun,prânz și cină),care include și :

-cina tip buffet si întâmpinare la sosire în Noaptea de Înviere

-prânz festiv în ziua de Paște

-muzică live

-1 procedură Spa cadou/persoană/pachet

-acces la piscină,saună,jacuzzi,baie de aburi,sală fitn

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii