Hotel CALIFORNIA

Jupiter

3
 
Transport

Hotel California 3 stele este amplasat  în stațiunea Cap Aurora, la limita cu stațiunea  Jupiter și la doar câțiva metri de plajă.
Construit pe o peninsulă stâncoasă, Hotel California oferă oaspeților săi camere cu o frumoasă  vedere spre mare. Toate camerele au balcoane amenajate cu mese și scaune. Alături de Hotel Delta formează un complex turistic, având comune mai multe facilități – Parcul Copiilor, Plaja Copiilor, piscina, restaurante și terase, sauna, jacuzzi etc.
Restaurantul principal al hotelului - Restaurant California – servește preparate aparținând bucătăriei tradiționale și internaționale. Oaspeții pot servi masa și pe terasa-pizzerie cu vedere spre mare, precum și în celelalte restaurante ale complexului - Restaurant Delta, Cucina Italiana, Fish & Grill. Seara, în toate aceste locașii au loc spectacole cu muzică live.
Hotel California oferă  oaspeților săi multiple facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă: piscină în aer liber pentru adulți și copii, saună finlandeză, jacuzzi, plajă amenajată cu șezlonguri, umbrele și dușuri, spectacole, animație și concursuri în fiecare zi.

Dotări generale:

110 camere duble; 4 apartamente
Restaurant cu specific românesc, terasă-restaurant cu specific italian
Bar la piscină
Piscina pentru adulți și pentru copii
Plajă amenajată cu șezlonguri, umbrele și dusuri
Club pentru copii, locuri de joacă pentru copii, Plaja Copiilor și Parcul Copiilor
Săli de conferință
Jacuzzi și saună
Internet Wifi gratuit;
Internet Cafe, Xbox și PS3 Club (contra cost)
Parcare păzită 24 h (contra cost)

 

 

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Pachetul all inclusive conține:

Acces și șezlong cu umbrelă (în limita disponibilităților), la piscina Hotelului California;
Acces la saună și jacuzzi la Hotel California;
2 șezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor și pe plaja California pentru toți turiștii cazați în hotelurile Grupului CoHotels, în condițiile rezervării acestora exprimând opțiunea de plajă pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele două sectoare de plaje, turiștii beneficiază de dj și echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri și concursuri captivante;
Sistem de servire al meselor și băuturilor:
În regim bufet: mic dejun (07:30-09.30), gustare (10:00-11:30), prânz (12:30-15:00), gustare (17.00-18:00) și cina (19:00-21:30)
Gustare dimineața : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare după-amiaza : pizza, hot-dog, înghețata, gogosi, porumb fiert, fructe.
Băuturile alcoolice și non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
Baruri restaurante în timpul programului de masă: apă, sucuri draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, băuturi alcoolice.
Baruri plaje în intervalul 08:00-19:00 :apă, sucuri draft, cafea, ceai, bere draft.
Piano Bar/Lobby Bar California în intervalul 08:00-24:00: apă, sucuri draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, băuturi alcoolice.
Bar piscina California în intervalul 08:00-24:00: apă, sucuri draft, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, băuturi alcoolice.
Băuturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.

Clubul Copiilor 
Casa cu Povești – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distracții „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, susținute de actori profesioniști.
Centrul de Dans și Atitudine – cursurile de initiere în dans și expresie corporală vor fi însoțite de cursuri Zumba pentru mămici și copii.
Atelierul de Creatie – într-un spațiu special amenajat, animatori profesioniști îi vor introduce pe copii în fiecare zi în tainele modelajului, picturii, artei origami.

Plaja Copiilor – o întreaga plajă aparținand grupului Cohotels este amenajată cu  tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesioniști se va dedica organizării jocurilor și concursurilor pentru cei mici.
Babyland (16:30- 23:00) – unicul parc de distracții interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veți găsi instalate noile modele de tobogane, plase elastic și curse cu obstacole. În fiecare seară, petrecerile tematice și parada personajelor de poveste îi vor avea ca invitați speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii și mai vechii eroi din povestirile cu pirați și indieni.
Grădiniță cu program de babysitting (09:00-12:00, 16:00-21:00) - locul în care îți poți lăsa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii