Hotel Balada

Saturn

3
 
Transport
Perioada începând cu data de 01.06.2021
Ofertă
de la
 
19620
cameră dublă/mic-dejun/min.5 nopți

Hotel Balada 3 * este amplasat în zona de nord a stațiunii Saturn, în vecinătatea hotelurilor Hora și Sirena. Hotelul a fost complet renovat și vă pune la dispozițtie 283 de spații de cazare distribuite pe 14 etaje. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu televiziune prin cablu, baie cu duș și balcon. Pe plaja din fața hotelului este amenajat Aqua Parc Balada, un parc acvatic cu piscină pentru adulți și copii, șezlonguri, umbrele, bar și terasă. Hotel Balada Saturn deține o bază de tratament proprie unde pot fi efectuate proceduri balneare foarte variate. Pentru servirea meselor, hotelul va pune la dispoziție un restaurant cu capacitate mare, iar pentru relaxare aveți la dispoziție barul și terasa hotelului..

DOTĂRI GENERALE:

- 269 camere duble și 14 apartamente
-  restaurant
-  bar-de-zi și terase
-  parc acvatic Balada
-  baza de tratament proprie
-  centru fitness
-  parcare (contra cost) 

Dotări camere:

Camerele duble sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon, balcon cu scaune și măsuță, geam termopan, baie cu duș, uscător de păr, pardoseală acoperită cu mochetă. Toate camerele sunt dotate cu paturi twin.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, hol și baie. Sunt dotate cu aer condiționat (în living), minibar (în living), TV cu televiziune prin cablu (în living), telefon, balcon cu scaune și măsuță, geam termopan, baie cu duș, uscător de păr, pardoseală acoperită cu mochetă. 

Tarife începând de la 965 Ron/cameră dublă /mic dejun/minim 5 nopți!!!

La cerere se poate opta și pentru FIȘĂ CONT!!!

Prețurile diferă în funcție de perioada și numărul de nopți pentru care optați!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii