Hotel Grădina Morii

Sighetul Marmației

3
 
Transport
Perioada 22.04.2022-25.04.2022
Ofertă specială
de la
 
57501
cameră dublă/pachet

Pe insula așezată la nord de Țara, într-un Maramureș muzeu-viu, tradiționalist, păstrător de comori și plin de resurse naturale se afla… Hotelul Restaurant “Grădina Morii”.

Hotelul Restaurant “Grădina Morii” oferă turiștilor liniștea și relaxarea pe care doar amintirile copilăriei le mai păstrează. Hotelul pulsează împreună cu Sighetul, cu Maramureșul, în ritmul unei frumuseți eterne și-a ospitalității emblematice pentru aceste locuri. Vacanțele spectaculoase vin și trec, Hotelul Restaurant “Gradina Morii” rămâne… mărturie!

Complexul Grădina Morii vă oferă toate facilităţile unei locaţii liniştite şi extrem de primitoare, ideale pentru odihnă, recreere, refacere, team building-uri sau reuniuni de afaceri.
Arhitectura veche, dotările moderne la standarde europene, ambientul special, căldura şi profesionalismul personalului sunt câteva motive pentru care oaspeţii hotelului îşi propun să revină la Hotelul Restaurant “Grădina Morii”.
Nu doar cele 49 de camere elegante, restaurantul discret-îmbietor și peisajul mirific din Parcul Grădina Morii te pot atrage, stimate musafir-turist, ci mai ales plăcerea de-a descoperi, de-a trăi și de-a înțelege bogăția acestor unice locuri.

Facilități & Servicii

Lift, room service, curăţătorie, spălătorie, securizarea bagajelor, serviciu de seif la recepţie, servicii de alarm-clock, programe de excursii, servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.), ghid turistic, punct de informare turistică, parcare interioară gratuită, închiriere biciclete. 
La cerere vă oferim cu drag serviciul de închiriere autoturisme şi serviciul de transfer aeroport sau orice altă adresă.
În cadrul parcului există o zonă de agrement care cuprinde: spaţii de joacă pentru copii amenajate cu diverse sisteme de joacă, alei cu băncuţe, ştrand natural pe malul râului Iza, zone pentru practicarea pescuitului sportiv, spaţiu prevăzut cu scenă destinat diferitelor activităţi (concerte, festivaluri)

 Restaurantul are capacitatea de 140 de locuri, aici având posibilitatea să alegeţi din meniul variat, preparate tradiţionale româneşti, cât şi internaţionale, vinuri din podgorii renumite, într-o ambianţă muzicală plăcută. Barul de zi are o capacitate de 20 locuri și oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, non-alcoolice, cocktailuri preparate după cele mai fine tehnici și coffee-break-uri din cadrul programelor tip business. În zona barului și în extensia holului funcționează Hot Spot - zonă business cu internet wireless.

Tarife Pachet Paște 2022(22.04.2022-25.04.2022)

-cameră dublă matrimonială=2831 Ron/3 nopți/2 adulți

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199; 0754632586 - Palmeras Travel

Pachetul include

- 3 nopți de cazare 

- pensiune completă

- Masă festivă de Paște

- Excursie la Muzeul satului maramuresean în 23.04.2022

-muzică live

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiie rezervarii