Elexus Boutique Predeal

3
 
Transport
Oferta specială
de la
 
7714
cameră dublă/noapte/mic dejun inclus

Elexus Boutique Predeal

(Fostul Hotel Robinson renovat și modernizat)

Hotelul Robinson a fost deschis publicului în 1922, fiind încă de la început o locație emblematică pentru turismul de pe Valea Prahovei. Complet renovat și modernizat în 2020 și redenumit Elexus Boutique, acesta continuă să își întâmpine oaspeții cazați în Predeal cu condiții de trei stele și facilități moderne, dar și cu farmecul tradițiilor vechi de 100 de ani.

Atât hotelul, cât și restaurantul, care și-a pastrat numele de Robinson, sunt în prezent o combinație armonioasă între elemente de design moderne și elemente rustice tradiționale românești, dar și facilități și dotări de ultima generație. Turiștii care se cazează la Elexus Boutique din Predeal pot alege între camere și apartamente complet utilate și au acces la centrul SPA al hotelului Elexus, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, grădina de vară și restaurant.

Pe lângă preparate savuroase din meniul internațional, la Restaurantul Robinson puteți comanda vestitele sărmaluțe cu mămăliguță, papanași cu smântână și dulceață, ciorbă de fasole în pâine, dar și tării românești ,precum țuica de prune sau pălinca. Totul este completat de servicii impecabile și un decor superb cu accente tradiționale rustice care fascinează, deopotrivă, turistii de peste hotare, dar și pe cei din țară.

                                 Îți oferim posibilitatea de a alege cazare în camere    single sau duble,superior/ standard sau apartamente , dotate cu aer conditionat, televizor LCD, halate și papuci de baie, produse de igienă și tot ce ai nevoie.

Dacă vei alege camera sau apartamentul în varianta cu balcon, te vei putea bucura de o panoramă superbă către Valea Timisului si Valea Prahovei.

Vei avea acces la centrul SPA al hotelului Elexus, cadă cu hidromasaj, loc de joacă pentru copii, grădină de vară, sală de evenimente și restaurant cu specific românesc;

Elexus Boutique din Predeal este poziționat într-un loc cu multă verdeață, la doar 1.8 km de Pârtia Posloaga și la câteva minute de mers cu mașina de cele mai renumite obiective turistice din zonă: Castelul Peleș, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, etc;

De aici poți face în fiecare zi câte o drumeție sau un traseu turistic, bucurându-te de natură într-un mod activ și cât se poate de sănătos.

 

Tarife începând de la( în funcție de perioada aleasă):

Camera dublă standard- 380 Ron/noapte

Cameră dublă superioară- 410 Ron/noapte

Suită junior- 605 Ron/noapte

Apartament- 660 Ron/noapte

Apartament deluxe- 770 Ron/noapte

 

Servicii incluse:

-mic dejun

- acces la zona SPA a hotelului Elexus din Predeal

- parcare

- internet

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis sau 0745632586-Amalia.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii