Hotel Diana Resort

Băile Herculane

3
 
Transport
Ofertă
de la
 
50
cameră dublă/noapte

HOTEL DIANA RESORT,

 

Decorul ideal de relaxare!! 220 de camere confortabile într-un cadru natural deosebit. Un centru de tratament și prevenție cu sursă proprie de apă termală minerală bogată în sulf, cu personal medical de specialitate și aparatură de ultimă generație. Excursii organizate, piscină acoperită și în aer liber, saună și săli de masaj. Totul pentru o vacanță liniștită, sub semnul zeiței Diana, între culmi împădurite, veșnic verzi.

Hotel Diana de 3 stele se află la 3 minute de centrul stațiunii și oferă toate condițiile unui resort modern la Băile Herculane. Cu 2 săli de conferință și un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase și o terasă de vară, hotelul face parte din 2011 din lanțul românesc Bacolux Hotels.

Aer pur, puternic ionizat, apă foarte bogat mineralizată și confort - toate te ajută să te recuperezi în deplină liniște. Când vrei o vacanță la Băile Herculane, verifică ofertele de tratament de la Hotel Diana și descoperă detaliile!

Două săli cu facilități complete pentru evenimente de amploare. Lumină naturală, echipament audio-video și internet WI-FI. Peisajele încântătoare sunt inspiraționale pentru multe întâlniri de afaceri, workshopuri și seminarii, iar foaierul cu vedere la munte este ideal pentru o pauză de conversație la cafea și o gură de aer proaspăt.

Atunci când vine vorba de savoare și relaxare, avem toate ingredientele,preparate locale și internaționale, băuturi și gustări, aer de munte. Trăiește o experientă autentică în fiecare vacanță. Priveliștea fabuloasă e din partea casei.

Restaurantul Clasic Herculane- Primul Gust al zilei. Combinații clasice pregătite în jurul ideii de echilibru și ingrediente proaspete pentru micul-dejun. Un meniu cu fripturi fragede însoțite de sosuri aromate cu piper verde și legume. Atmosferă elegantă pentru evenimentele cu ținută.

Micul dejun pentru oaspeții hotelului este servit sub formă de bufet suedez, zilnic între 08.00 - 10.00.

Restaurant Diana Herculane-Savoare Locala. O experiență tradițională încadrată de un peisaj cu păduri. Meniul propune feluri românești cu valoare culturală, dintre care amintim: sarmale cu mămăliguță, ciolan afumat cu varză, scovergi bănățene. Vinurile îmbogățesc gustul. Ambientul rustic cu decor de lemn fac din acest restaurant un loc perfect pentru o petrecere românească.

 

Diviana Spa 

Avem sursa proprie de apă termală minerală concentrată în sulf, ce oferă posibilitatea de terapii balneare pentru recuperare și prevenție.

Izvoarele din Băile Herculane au grad scăzut de radioactivitate și au următoarele indicații terapeutice:

-afecţiuni reumatismale degenerative (spondiloze, artroze, poliartroze), inflamatorii, abarticulare (tendinoze, tendomioze, etc)

-afecţiuni posttraumatice (stări după operaţii pe articulaţii, stări după fracturi, entorse, etc)

-afecţiuni neurologice periferice (pareze şi paralizii)

-afecţiuni metabolice şi de nutriţie (forme uşoare de diabet, hiperlipemii etc.)

-afecţiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, boli profesionale)

Centrul nostru de sănătate dispune de:

Medic balneolog și personal medical specializat (asistente, kinetoterapeut, maseuri)

Cabinete de fizioterapie, hidroterapie și masaj

Aparatură de electroterapie modernă

Bine de știut!

Oaspeții care achiziționează pachete de tratament balnear vor trebui să prezinte o trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate.

Tratamentele oferite sunt personalizate de către medicul nostru, în urma unei consultații de specialitate.

Vă recomandam să rezervați consultația la medic imediat după ce v-ați cazat, pentru a putea beneficia de tratament din prima zi.

 

Relaxare la Diana

Cură de natură, liniște, o panoramă de culmi și munți cu brazi înalți. Starea generală a organismului se ameliorează în timp ce mintea se relaxează. Aerul de vacanță bogat în ioni negativi are efecte benefice asupra pielii, a durerilor de cap și a insomniilor. Vă invităm să fiți atât de activi pe cât vă doriți si sa respirați profund. În anotimpul cald centrul de sănătate are deschisă ieșirea pe terasa cu piscina exterioară. La interior, în orice anotimp, aveți la dispoziție piscină, jacuzzi, saună sau masaje pentru relaxare.

Pentru copii, am creat o zonă specială de joacă, AQUA SPLASH, unde cei mici se distrează în voie și în perfectă siguranță! 

Spațiul, situat in interior, cu multă lumină naturală și poziționat astfel încât copiii să poată fi mereu sub supravegherea adulților este alcătuit din fântâni cu jocuri variate de jeturi de apa, incalzită la o temperatură de aproximativ 30 grade C și un Aqua Dome.

Pardoseala are proprietăți de amortizare, izolare și mentinere caldură.

Bine de știut!

Acces inclus pentru toți oaspeții din hotel.

Copiii trebuie să fie în permanență însoțiți și supravegheați de un adult. Sauna și jacuzzi nu sunt recomandate pentru copii

Halatele și prosoapele pentru Spa sunt asigurate de hotel.

ÎN CURS DE ACTUALIZARE!!!

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199-Diana Foghis

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii