Crăciun cu Ștaif la Conacul Archia

4
 
Transport
Perioada 24.12.2020-27.12.2020
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Ofertă specială
de la
 
357
persoană/pachet/loc în cameră dublă

Conacul Archia este situat într-o zonă rurală liniştită la 5 km de Deva şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Asigură numeroase activităţi de agrement şi are o piscină în aer liber şi o saună.

Fiecare cameră de la Conacul Archia este amenajată individual şi este prevăzută cu minibar, TV prin satelit, birou, halat de baie şi papuci.

Centrul oraşului Deva şi Dealul Cetăţii se află la 10 minute cu maşina. Atracţiile din Hunedoara, inclusiv castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi grădina zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute cu maşina de Conacul Archia.

Unele dintre numeroasele activități de petrecere a timpului liber disponibile includ călărie și drumeții. Conacul Archia oferă, de asemenea, diferite tratamente de masaj, la cerere și cu confirmarea prealabilă a proprietății.

Oaspeții pot savura o gamă de mâncăruri tradiționale românești, maghiare și internaționale, la restaurant.

Tarife pachet

- Cameră standard et. 2 - 357 Euro/persoană

- Cameră superioară et.1 - 379 Euro/ persoană

- Suită junior transilvan (60mp) - 399,5 Euro/persoană

- Vila de peste râu (minim 4 pers) - 399,5 Euro/persoană

 

  

 Tarife extra:

- copii 0 - 4 ani: pachet gratuit (fără pat suplimentar)

- copii 4 - 12 ani: 209 Euro/copil/pachet (include pat suplimentar și acces la toate activitățile din pachet)

- copii 12 - 15 ani- 312,5 Euro/persoană/pachet

- cameră dublă în regim single - 75% din prețul unei camere duble

 

 

Servicii incluse in pachet

• Cazare 3 nopți cu pensiune completă

• Venirea lui Moș Crăciun

• Colindători

• Petrecere de Crăciun alături de DJ

• 10% discount la serviciile Clubului Hipic “Szabo&Szabo”

• 50% discount la Aqualand Deva – program și vouchere la recepția Conacului

• Internet WI - FI gratuit

• Parcare privată

• Mini Fun park pentru cei mici

Detalii program

Joi, 24.12.2020 Ora 15:00 – Bine ați venit #boieriContemporani! - check in; Cina – pomana porcului cu țuica și vin fiert. Vă poftim la pomana porcului cum facem noi în Ardeal. Meniul este compus  din preparate tradiționale de porc servite pe buffet. Băuturi incluse: apă plată/ minerală (0.75L/ pers), vin (300ml/ pers) și țuică (50ml/ pers) . Alte tipuri de băuturi se pot comanda a la carte (contra cost). Nu uitați să vă luați hainele groase pentru a putea sta afară.

Vineri, 25.12.2020. Mic dejun pentru #BoieriContemporani; Prânz format din ciorbă, fel principal și desert. Bauturi: apa plată/ minerală (0.75L/ pers). Alte tipuri de băuturi se pot comanda a la carte. (contra cost); Foc de tabară cu slănină, vin fiert (300 ml/ pers) si țuică fiartă (50ml/ pers); Cina în Restaurantul Conacului – Cina include aperitiv, fel principal și desert, Bauturi: apă plată/ carbogazoasă (0.75L/ pers). Alte tipuri de băuturi se pot comanda a la carte (contra cost). Activitati disponibile: Jocuri de societate în Salonul Rosu ; Canasta, Wist, Rummy care se asortează cu savurarea trabucurilor din selecția Conacului! ; Echitație cu instructor în manejul Conacului ; Mini Fun park pentru cei mici *Informații, tarife și programări la recepția Conacului.

Sâmbată, 26.12.2020. Mic dejun pentru #BoieriContemporani; Excursie organizată la Castelul Huniazilor și Mănăstirea Prislop. Excursia include transport cu autocarul, intrare obiective turistice, ghid, prânz light, apă (0.5L/ pers) și țuică (50 ml/ pers). Interval: 09:30 – 17:00; Cina tradițională însoțită de muzică lăutarească. Cina include platouri tradiționale, fel principal și desert. Băuturi apă plată/ minerală, vin (300ml/ pers) și țuica (50ml/ pers)

Duminică, 27.12.2020 .Mic dejun pentru #BoieriContemporani ;Ora 11:00 – Sa ne revedem cu bine! - check out

În nefericitul caz în care se intră în STARE DE URGENȚĂ, avansul se restituie integral!

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii