Conacul Secuiesc

O priveliste de Vis

4
 
Transport
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0

 

Conacul Secuiesc s-a născut din dorința de a vă oferi atât un loc de odihnă, cât și șansa de a cunoaște tradiția, cultura și frumusețea satului Colțești și a regiunii din preajma Munților Trascău. Arhitectura Conacului se inspiră din arhitectura tradițională a satelor Rimetea și Colțești.

La 10 ani de la inaugurare, Conacul Secuiesc îmbină farmecul trecutului cu cerințele moderne de cazare, de patru margarete.

Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusături populare, broderii, sunt o reprezentare vie a bogatei tradiţii rurale care se completează foarte bine cu gastronomia tradiţională locală prezentă în restaurantul propriu.

Vă punem la dispozitie posibilități de cazare pentru 50 persoane, în 23 de camere. În curând deschidem o nouă clădire cu dublă destinație: pensiune și spa.

De asemenea, vă așteptăm în cramă, cu degustări de brânzeturi tradiţionale marca Torockoi şi cu vinuri din zona Aiudului. Puteți să vă relaxați în plimbări pe terenul de 3.5 hectare, bucurându-vă de priveliștea de neuitat a Pietrei Secuiului. În timp ce vă odihniți la umbră sau pe malul lacului cu nuferi, copiii se bucură de spațiul de joacă. Conacul dispune de parcare păzită pentru autocare şi autoturisme.

La toate acestea se adaugă ospitalitatea gazdelor, astfel încât fiecare oaspete, inclusiv cei veniţi de peste hotare, să aibă parte de impresii de neuitat despre Conacul Secuiesc.

 

Tarife cazare

Cameră single

Cameră matrimonială /twin deluxe

Cameră triplă deluxe

Cameră triplă superioară

O zonă excelentă pentru a vă deconecta de la rutină zilnică, zona Rimetea-Colțești abundă în activități în aer liber, potrivite pentru mari și mici. Zăboviți la noi câteva zile, pentru a vă reîncarca bateriile, savurând ce avem noi mai bun: liniște, mâncare sănătoasă și aer curat. Abordați cărarea abruptă și grohotișul impunătoarei Pietre a Secuiului în echipament adecvat. Efortul, de aproximativ 90 de minute, va fi meritat, odată ajunși în vârf. Priveliștile care vi se vor dezvălui de la 1128 de metri înălțime vă vor tăia respirația și umple memoria telefonului. Din centrul satului, porniți către Cetatea Trascăului. Urcușul domol, de o jumătate de oră vă va duce în mijlocul ruinelor cetății ridicate în secolul al XIII, de vice-voievodul Ardealului, martoră a istoriei zbuciumate a locurilor.

Relieful Pietrei Secuiului, dominat de stânci și canioane, e destinația preferată a celor în căutare de senzații tari: zbor cu parapanta, alpinism sau speologie. Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Turiști din toată lumea aleg să zboare cu parapanta sau să escaladeze pereții masivi ai faimoasei stânci. Pentru începători, există varianta zborului cu parapanta în tandem, pentru a experimenta senzația unică în deplină siguranță, fără pregătire anterioară.

Pentru cei mici, am construit un loc de joacă din materiale eco, pentru ca ei să beneficieze de toate darurile naturii, în siguranță.

Sunteți fani ai activităților mai …terestre? În curtea Conacului găsiți biciclete, pentru o tură a zonei idilice, cu farmec transilvan.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii