Complex Turistic Șuior Baza

Petrece un Revelion la ski!

3
 
Transport
Perioada 29.12.2021-02.01.2022
Ofertă
de la
 
80806
cameră dublă/pachet 4 nopți

Complexul Turist Șuior *** este situat în județul Maramureș, la 18 km de Municipiul Baia Mare. Accesul spre complex se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmației. Locația este semnalizată cu indicatoare la intersecția dintre DN 18 și șoseaua secundară care duce la complex. Complexul Turist Șuior este un altfel de loc decât altele, oferind oaspeților locația perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum și pentru practicarea sporturilor de vară, dar mai ales a celor de iarnă.

Iza, Mara și Ignis sunt cele trei minihoteluri care fac parte din Șuior Bază. Acestea însumează o capacitate de cazare de 99 locuri împărțite în 53 de camere single, duble matrimoniale, duble twin și apartamente. Spațiile de cazare sunt dotate cu mobilier elegant și toate facilitățile moderne. Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde și albastru, fiecare culoare dându-i camerei personalitate și farmec propriu. Dotările sunt la nivelul de 3* stele: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet wireless, baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător de păr.

Terasa de la Șuior Bază poate găzdui peste 40 de persoane. Ea se află în imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia.

Complexul Turist Șuior se remarcă îndeosebi prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor de iarnă. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Instalația de producere a zăpezii artificiale în lungime de 2700 m, alături de instalația de nocturnă ce se întinde pe 1500 m și a mașinilor speciale pentru nivelarea pârtiilor vin să întregească seria facilităților de iarnă oferite în cadrul complexului. Pentru începători a fost amenajată o pârtie de 100 m lungime dotată cu baby-ski, și instructori specializați. De asemenea, în sprijinul oaspeților a fost amenajat un centru de închiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 200 echipamente.

Centrul SPA, aflat în imediata apropiere a complexului, dispune de o gamă variată de servicii pentru destindere și relaxare: saună, jacuzzi, solar, masaj, sală de fitness, biliard, tenis de masă, darts.

 

 

 

 

 

 

Tarife

- 3981 RON/cameră dublă/sejur 4 nopți

Copiii intre 3 – 5.99 ani, cazati în cameră cu părinții, vor plăti 30 % din valoarea pachetului .

 

Copiii intre 6 – 13.99 ani, cazați în cameră cu părinții , vor plăti 50 % din valoarea pachetului .

 

Servicii incluse

- 4 nopți cazare cu mic dejun

- cină tip bufet cu băuturi nealcoolice incluse

- cină festiva de Revelion 31.12.2021( muzică, dans, bauturi alcoolice și nealcoolice - Open BAR)

- cină Maramureșana 01.01.2022 ( program folcloric, preparate tradiționale, băuturi nealcoolice, horincă, vin la carafă)

- acces gratuit la saună, jacuzzi, biliard, sală fitness

- 15 urcări cu telescaunul/zi

PS. Petrecerile se vor putea organiza doar respectând normele COVID 19 aflate în vigoare la momentul respectiv. Observații: Intrarea în sejur se face cu cina, iar ieșirea din sejur cu mic dejun.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii