Club Vila Bran

Trăiește magia Sărbătorilor de Iarnă, alături de noi.

3
 
Transport
Perioada Crăciun; Revelion

Club Vila Bran este un complex montan situat la 1 km de centrul oraşului Bran şi la 4 km de centrul de schi Zănoaga. Acesta include o piscină încălzită în aer liber, o piscină interioară încălzită, o saună, baie de aburi, teatru, terenuri de tenis şi terase cu vedere panoramică la Castelul Bran şi la Munţii Bucegi.

Restaurantul tradiţional românesc de la Vila Bran oferă foc de tabără cu muzică folk şi vin roşu fiert. De asemenea, sunt prezentate dansuri tradiţionale româneşti şi greceşti, precum şi recitaluri de muzică internaţională

Clubul se întinde pe o suprafață de aproximativ 60.000 mp și deține 13 vile cu capacități între 1 și 24 camere, Căsuța Scufiței Roșii și Căsuța lui Bambi, 1 restaurant, 1 biblioteca, bază de agrement, Valea cu povești (parc de distracție tematic), sală de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri și birou de informare turistică. Toate camerele de la Club Vila Bran au terasă, baie cu cadă pe colţ, acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu şi uscător de păr.

 

Vă invităm în cea mai nouă locație deschisă în cadrul complexului nostru.

Vacanță regală de la poalele Castelului Bran!  Micul Castel Vila Bran este o locație deschisă, în centrul Branului, la circa 700 m față de Club Vila Bran și circa 100 m față de Castelul Bran. Este o vilă tip conac, cu 2 camere, 2 apartamente.

Experiența intimă a Micului Castel vă va purta în vremurile nobile ale secolului trecut. Clădirea a fost reconstruită și adusă la forma ei originală. Pentru ca vacanțele dumneavostră să fie complete, echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii ireproșabile.

Club Vila Bran dispune de o BAZĂ DE AGREMENT pentru toate vârstele, pusă GRATUIT la dispoziția turiștilor cazați în club (în limita disponibilităților).

Activități zilnice :

-salutul mascotelor

-mini excursie/drumeție

-jocuri în aer liber

-echitație în manej

-tir cu arcul/arma de airsoft

-concursuri cu indicii prin complex

 

 

 

 

 

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii