CITY BREAK LONDRA

Excursie în orașul de pe Tamisa

3
 
Transport
Perioada 01.11.2023-04.11.2023
Ofertă specială
 
600
persoană/pachet 3 nopți

ULTIMELE 5 LOCURI DISPONIBILE!!!! 

 Excursie în orașul de pe Tamisa

Londra, Anglia 

În perioada 01  - 04 noiembrie 2023

LONDRA, capitala contrastelor – prezentare generală

Între granițele aceluiași mare oraș se ascund, în fapt, două localități diferite. Una este Londra veche, capitala unui vechi imperiu, în care fiecare clădire pare să spună o poveste. Cealaltă este noua Londra, unul din principalele centre industriale, financiare și comerciale ale lumii contemporane. Capitala Angliei necesită zile bune, dacă nu chiar săptămâni, pentru a fi descoperită.

Multe sunt aspectele demne de aprofundat în orașul de pe Tamisa: amatorii de istorie trebuie să își îndrepte pașii spre Westminster, unde sunt grupate majoritatea monumentelor britanice, în special cele referitoare la monarhie; dragostea de artă se poate stinge sau, dimpotrivă, aprinde mai rău prin vizitarea faimosului British Museum, cotat imediat după muzeul Luvru și înaintea Ermitajului; latura sportivă se leagă de nume precum Wembley sau Wimbledon; pentru cumpărături, există magazine celebre precum Barkers și Harrods, dar și centrele de desfacere ale modiștilor locali, extrem de bine cotați pe plan internațional.

Alte puncte de interes din capitala Angliei care nu trebuiesc ratate sunt:

Big Ben, Palatul Buckingham, Catedrala Sf. Paul și Turnul Londrei. Spațiile verzi ale Londrei sunt foarte apreciate, aici vara în St. James Park la fiecare pas se întâlnesc englezi care citesc ziarul pe iarbă sau care pur și simplu stau tolăniți la soare. 

De asemenea, barurile, pub-urile, cafenelele și restaurantele cu atmosfera trepidantă constituie alte motive pentru reușita unei excursii la Londra. Bineînțeles nu se va rata nici Observatorul Regal, amplasat chiar în inima Parcului Greenwich pentru a vă intersecta cu meridianul zero .

Programul excursiei

Perioada: 01.11.2023 – 04.11.2023 (4 zile/3 nopţi)

Ziua 1  -  01.11.2023

·  04:15 - Întâlnire cu turiştii pentru îmbarcare – plecare cu autocarul până la aeroportul din Budapesta (Ungaria)

·  07:30 - Check in - Aeroportul din Budapesta; 09:45 - Decolare din Budapesta spre Londra

·  11:20 - Aterizarea în Londra pe aeroportul STANSTED; Recuperare bagaje și ieșire din aeroport, transfer de la aeroport la hotel

·  13 : 00 – Pauză de prânz; check-in hotel 3*

·  14 : 30 Se vizitează Muzeul de Istorie Naturală pentru copii și muzeul Victoria și Albert pentru adulți (vedem colecții fascinante  de pietre prețioase, exponate atractive și interactive, etc.)

·  18 : 00  Ne îndreptăm spre Palatul Kensington (încântătoarea reședință regală), trecem pe lângă memorialul Albert

·  19 : 00  Reîntoarcere la hotel, discutarea cu ghidul despre programul vizitelor din zilele următoare

·  20 : 00 Servirea cinei și program liber 

Ziua 2 – 02.11.2023

·      07 : 30 – 08 : 30 – Servirea micului dejun la restaurantul hotelului

·      09 : 00 – Vizităm centrul istoric al Londrei – începem cu Turnul Londrei (a fost închisoare, menajerie și monetărie regală, iar acum adăpostește prețioasele bijuterii ale Coroanei, o colecție excepțională de metale și pietre prețioase, fiecare dintre acestea din urmă având propria sa poveste), vedem Tower Bridge și ne continuăm drumul spre Catedrala St.Paul (se poate lăuda cu al treilea cel mai mare dom din lume)

·      12 : 30 - Servirea prânzului (opțional)

·      13 : 30 – 15 : 00 - Ne îndreptăm spre situl UNESCO Greenwich unde vizităm parcul și Observatorul Regal (poposim aici aprox.2/3 ore)

·      18 : 00 - Reîntoarcere la hotel & cazare

·      20 : 00 – Program liber, servirea cinei 

Ziua 3 – 03.11.2023

·      08 : 00 – 08 : 50 – Servirea micului dejun la restaurantul hotelului

·      09 : 00 – Pornim Westminster Abbey – vizităm fosta mănăstire benedictină (aici au fost încoronați majoritatea monarhilor englezi, unii dintre ei dormindu-și tot aici somnul de veci) Poposim apoi la palatul Buckingham pentru a admira schimbul de gardă de la 11 : 30. Ne continuăm drumul spre Piața Parlamentului – admirăm Palatul Parlamentului, vedem și Roata Londrei (London Eye) – cea mai înaltă roată de observație din lume și care se află pe malul Tamisei, Big Ben-ul și Terasa Comunelor ; într-o plimbare pe jos ajungem în Piața Trafalgar (pe vremuri loc al grajdurilor regale și considerată a fi centrul Londrei, fapt consfințit de plăcuța instalată între Strand și Charing Cross Road, kilometrul zero de unde sunt măsurate toate distanțele oficiale în Marea Britanie), trecem apoi pe lângă Galeria Națională și Galeria Națională de Portrete și poposim la Piccadilly Circus

·      14 : 30 – Pauză de prânz (neinclusă în tarif)

·      15 : 30 – Vizităm Madame Tussaud’s – una dintre cele mai captivante atracții londoneze, unde avem ocazia să vedem orice vedetă (aprox.3 ore)

·      19 : 00 – Reîntoarcere la hotel; servirea cinei – opțional

·      20 : 30 – Program liber în Croydon (Great London) 

Ziua 4 – 04.11.2023

·      08 : 00  – Servirea micului dejun la restaurantul hotelului

·      09 : 00 –  Ne îndreptăm spre Kyoto Garden & Hyde Park (extrem de atractive pentru copii) și apoi vom poposi în zona Oxford Street

·      12: 00 – Program liber pentru shopping în zona COVENT GARDEN, servirea prânzului sau alte vizite individuale (cu propuneri primite din partea ghidului) în funcție de preferințe

·      16 : 00 – Îmbarcare pentru plecarea spre aeroport Stansted // Check in grup

·      20 : 00 – Decolarea din Londra // 23 : 25 – Aterizarea pe Aeroportul din Budapesta (ora Ungariei); Recuperare bagaje&îmbarcare pentru plecarea cu autocarul spre Oradea

Sosire Oradea și debarcare în cursul dimineții 05.00 (oră aproximativă în funcție de condițiile meteo, trafic și alte formalități vamale sau evenimente neprevăzute).

           Tariful este de 600 EUR/persoană  - cazare în camere duble sau triple/regim mic dejun și include:

               - Bilet de avion Budapesta – London şi retur, cu toate taxele incluse și 1 bagaj de cală de 10 kg/persoană

- Transfer cu autocarul de la aeroportul Stansted la hotel şi retur

- Transfer cu autocarul Oradea – aeroport BUDAPESTA și retur

- Cazare 3 nopţi la hotel 3***

- Mic dejun

                                    - Ghid român și asistență turistică pe toate perioada excursiei.

SERVICII INCLUSE

 Transport

-          Transportul Budapesta - Londra şi retur, se va efectua cu compania Ryanair

-          Transferurile de la aeroport la hotel şi retur, precum şi transferul la aeroportul din Budapesta și retur la Oradea se vor efectua cu autocar clasificat 3* care dispune de toate dotările tehnice (aer condiţionat, sistem audio-video, scaune rabatabile)

-          Pe perioada excursiei – însoţitor din partea agenţiei + ghid turistic, vorbitori de limba română, respectiv limba engleză

Servicii de cazare şi masă

-          Cazarea participanţilor la program se va anunța cu 30 de zile înaintea plecării și se va face la un hotel de 3*** aproape de mijloacele de transport în comun; cazarea se va face în camere duble și triple.

-           Masa se va servi în regim – mic dejun continental (între orele 7.00 – 10 a.m.)

                       

    Tariful nu include:

-  asigurarea medicală, 4 zile – aprox.30 RON/persoană

-  intrările la obiectivele turistice, deplasările cu metroul/trenul

-  mesele nespecificate în program (prânz + cină)

                       Note:

-Tariful este calculat pentru grup minim 25 de persoane

-Tariful poate suferi modificări în funcție de momentul rezervării și confirmării!

-Se consideră comanda confirmată în momentul achitării unui avans minim de 300 euro

-Cheltuielile cu intrările la obiectivele turistice cuprinse în programul excursiei, precum și deplasările la obiective se pot estima la aprox. 100 - 110 lire sterline/adult și aprox.60 lire sterline/copil

-Programul și orarul pot suferi modificări în funcție de trafic, condițiile meteo, de durata vizitelor sau alte evenimente neprevăzute

Observaţii – pentru minori este necesară împuternicirea făcută la notar de către părinţi pentru persoana însoţitoare pentru a putea părăsi ţara, precum şi cazierul judiciar al acesteia, nu mai vechi de 1 lună. Fiecare turist are dreptul la un bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg.

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii