CIRCUIT TOSCANA

Siena - Florenta - Chianti - Perugia

 
Transport din Cluj Napoca
Perioada 31.05.2023-04.06.2023
Oferta speciala
de la
 
699
persoană/pachet

Ziua 1 ( miercuri 31.05 ) : Întâlnire pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 05:00, avionul decolează la ora 07:00 cu sosire în Perugia la ora 08:00. Ne îmbarcăm pe autocar și ne îndreptăm spre frumoasa Siena, orașul stilului gotic, începem un tur pietonal și vizităm Piazza del Campo și Domul ( inclusiv interior ), faimoasa Maesta del Duccio și avem o pauză de prânz. După prânz ne îndreptăm spre San Gimignano- orașul turnurilor. Faimosul oras situat la munte este unul dintre cele mai autentice orașe medievale din Italia, vizităm Porta San Giovani, biserica San Francesco, Collegiata Santa Maria Assunta cu frumoasele fresce și biserica San Agostino. După masă ne continuăm drumul la Montecatini Terme unde vom avea și cazarea la hotel Ariston 4* ( link hotel : https://www.ariston-hotel.com/en/index.php )

Ziua 2 ( 1 iunie ) : Mic dejun, după care vom lua trenul spre Florența, călătoria durează în jur de o oră, sosim în Florența unde vizităm frumosul oraș al renașterii și al familiei de Medici. Începem turul cu Ponte Vecchio, Piazza dela Signoria, Basilica Santa Maria in Fiore și alte obiective turistice din zonă. Turul pietonal durează în jur de 4 ore, avem după aceea timp liber pentru relaxare și shopping, iar după masa retur cu trenul la Montecatini Terme la hotelul nostru.

Ziua 3 ( 2 iunie ) : Mic dejun, azi avem două propuneri pentru voi, cei care doresc se pot relaxa toată ziua și vizita ceea ce își doresc SAU, opțional pentru doritori organizăm o excursie opțională cu degustare de vin la Chianti. Pornim cu autocarul de la hotel spre Rada în Chianti- un frumos oraș medieval ca o fortăreață, înconjurat de vechile ziduri, vizităm orașul care datează încă din secolul 9. După masa vizităm Castellina în Chianti unde vom face și o degustare de vinuri impreună cu mici gustări. Spre seară revenim la hotel în Montecatini Terme. Costul acestei excursii este de 135 euro/pers cu degustarea de vinuri inclusă.

Ziua 4 ( 3 iunie ) : Mic dejun, check out de la hotel în jurul orei 12:00, se pot lasa bagajele la recepție până după masă când avem transfer spre Perugia.  Ultima noastră noapte va fi în Perugia,unde  dupa cazarea la hotel Chocohotel 3* ( link hotel : https://www.chocohotel.it/en/ )  avem parte de o cină tradițională tipica zonei Umbria cu băuturi incluse. Vom schimba impresii după această minunată călătorie prin orașele medievale ale Italei și regiunea Toscana.

 

Ziua 5 ( 4 iunie ) : Transfer spre aeroport dimineața devreme, zborul spre Cluj Napoca decolează la ora locală 8:30 cu sosire la Cluj Napoca la ora 11:20.

TARIFE VALABILE PENTRU REZERVARE PÂNĂ LA DATA DE 30.01.2023

699 EURO/PERS LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ

679 EURO/PERS LOC ÎN CAMERĂ TRIPLĂ

SUPLIMENT SINGLE= 199 EURO

COPIL 2 - 11,99 ANI ACHITĂ 600 EURO (CAZAT ÎN CAMERĂ CU DOI ADULTI)

TARIFE VALABILE ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.02.2023

799 EURO/PERS LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ

779 EURO/PERS LOC ÎN CAMERĂ TRIPLĂ

SUPLIMENT SINGLE =199 EURO

 

COPIL 2 - 11,99 ANI ACHITĂ 650 EURO (CAZAT ÎN CAMERĂ CU DOI ADULȚI)

 

Tarifele includ :

- cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel Ariston 4* Montecatini Terme și o noapte cu cină inclusă la hotel Chocohotel 3* Perugia

- bilete de avion și taxe de aeroport.

- bagaj de mână mic 40x30x20cm și un troller de 10 kg dimensiuni 55x40x23cm.

- transport cu autocarul de la aeroport la hotel și de la hotel la aeroport.

- bilet de tren pentru excursia în Florența.

- excursiile cu ghid în Siena și Florența precum și biletul de intrare la Dom în Siena.

- însoțitor de grup în limba română

Tarifele nu includ :

- taxa de oraș se achită local aproximativ 8 euro/pers/sejur

- excursia opțională în Chianti cu degustarea de vinuri 135 euro/pers

- opțional asigurarea medicală și storno

ORAR DE ZBOR

31.05 CLUJ NAPOCA 07:00 - 08:00 PERUGIA

04.06 PERUGIA 08:30 - 11:20 CLUJ NAPOCA

Condiții de plată : avans se achită 250 euro/pers la rezervare și diferența cu 30 de zile înainte de plecare.

Conditii de calatorie : carte de identitate valabilă.

 

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii