Castel Hotel Daniel

4
 
Transport
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5

Daniel Castle este un vechi castel al Ținutului Secuiesc, recondiționat impecabil. Și când spunem impecabil, ne referim la simț de răspundere și respect față de tot ceea ce reprezintă o astfel de clădire. Au existat cercetări istorice, istorici de artă implicați și arhitecți cu viziune. Astfel, castelul construit undeva la început de sec XVII de către familia Daniel, păstrează astăzi aproape intactă structura inițială, au fost “dezvelite” picturile murale ale castelului, iar vechea structură din stejar a fost integrată sub diverse forme în designul interior al camerelor. Pe scurt, Daniel Castle recreează părți consistente de poveste ale vremurilor de mult apuse.

Fiecare dintre cele opt camere ale castelului au câte o poveste de spus. Pereții din piatră naturală, grinzi din lemn, mobilier artistocratic și sunet medieval. Aerul medieval se resimte puternic în Camera Poarta Castelului. Istoria sa derivă din urmele lăsate de însăși poarta castelului, locul unde paznicul veghea maiestosul castel.

Feericul continuă prin Camera Lebădă. Denumirea provine de la blazonul familiei Daniel, o lebădă cu o săgeată în gât, de aceea acesta este și logo-ul Castelului Daniel. Camera a aparținut contelui, patul are un baldachin impresionant, iar culorile păstrează linia unui aer boieresc.

Puteți opta să vă relaxați în conacul din imediata apropiere a Castelului Daniel, care găzduiește un inedit complex spa.

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii