Casa Firuța-Borșa

Petrece un Crăciun Tradițional

3
 
Transport
Perioada 23.12.2021-27.12.2021
Ofertă specială
de la
 
63053
cameră dublă/pachet

Casa Firuța este situată în orasul Borșa, județul Maramureș. Fiind înconjurată de Munții Rodnei si Munții Maramureșului, garantăm o priveliște deosebit de frumoasă și totodată credem că suntem locul ideal unde vă puteți petrece vacanțele sau weekendurile.

Când intri pe poarta Casei Firuța, intri într-o lume de tradiție și poveste. Am incercat să creem o experiență unică și un sejur de neuitat pentru toți cei care ne trec pragul.

Dispunem de 11 camere, în două unități de cazare:

·         Casa Mamei – 5 camere cu baie comună,

·         Casa Bunicii – 6 camere cu baie proprie.

Toate camerele au TV, WI-FI, prosoape. Sala de mese, foișor, grătar, curte cu o grădină mare, parcare, ferma de animale sunt doar câteva din facilitațile pe care le avem și le punem la dispoziția oaspeților noștri.

Casa Firuța oferă oaspeților mâncare tradițională, gătita după gustul bunicii, folosind produse din gradina proprie. Dragostea care este pusă in prepararea lor este secretul bunătății fiecărei mese servite la noi.

O mare parte dintre bunătățile pensiunii se realizează chiar în casă: zacusca, cârnatul, dulcețurile și multe altele. Brânzeturile vin direct de la stână, proaspete. Laptele, smântâna și ouăle vin din mini ferma noastră.

Avem preparate doar de noi știute, care cu siguranță vă vor încânta gustul, iar deserturile noastre vă vor aduce aminte de dulciurile copilăriei.

În ceea ce privește băutura și aceasta este proprie casei. Fiecare masă in Maramureș începe cu un pahar de palincă, iar afinata sau vișinata sunt de asemenea nelipsite de la masa.


Servirea mesei se poate face fie în sala de mese cu o capacitate de maxim 20 de persoane, fie în grădină. Fiecare dintre aceste spații au fost amenajate astfel încât sa ofere o experiență unică prin decor și atmosferă.

Tarife Pachet Crăciun

-Cameră dublă=3106 Ron/pachet

-Cameră dublă cu pat suplimentar=4659 Ron/pachet

-Apartament cu 2 dormitoare=6212 Ron/pachet

Pentru oferte personalizate completați formularul de rezervare sau cerere pe adresa de e-mail palmerastravel2008@yahoo.com, telefon: 0722692199; 0754632586 - Palmeras Travel

Pachetul include:

-cazare 4 nopți

-demipensiune

-masă festivă de Crăciun

-plimbare cu sania

-îmbrăcatul turiștilor în straie moroșenești

 

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii